Δήμος Μυκόνου: Αναζητεί κατοικίες για μίσθωση όπου θα μείνουν εκπρόσωποι Σωμάτων Ασφαλείας

Ο Δήμος Μυκόνου καλεί εκ νέου ιδιοκτήτες και διαχειριστές διαθέσιμων ακινήτων, στη νήσο Μύκονο, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ενδεχόμενη σύναψη μισθωτικής σχέσης με τον Δήμο Μυκόνου.

Ο Δήμος Μυκόνου αναζητεί να μισθώσει επιπλέον κατοικίες, ξενοδοχεία ή συγκροτήματα κατοικιών, προκειμένου να φιλοξενήσει για τη φετινή και τις επόμενες χρονιές εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό & Πυροσβεστικό Σώμα), αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, όπως και Δημοτικούς υπαλλήλους. Η κίνηση αυτή στοχεύει στο γενικότερο όφελος της κοινωνίας μας.

Η δαπάνη θα επιβαρύνει τον Προϋπολογισμό του Δήμου Μυκόνου, και η επιλογή θα γίνει κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας. Η ανεύρεση στέγης είναι εξόχως σημαντική για το νησί μας, καθώς σε άλλη περίπτωση, οι κομβικές υπηρεσίες του νησιού, θα παραμείνουν υποστελεχωμένες ή ακόμα και κενές.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι, όπως επικοινωνήσουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλ. 22893-60122 του γραφείου Δημάρχου (αρμόδια υπάλληλος: Ιωαννίδου Έλενα), ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση lease@mykonos.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: