Εγκρίσεις για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Ελούντα και Μύκονο

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για δύο ξενοδοχεία στην Ελούντα της Κρήτης και στη Μύκονο.

Nα σημειωθεί ότι η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.

Αναλυτικά, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ELOUNDA NIGHT, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου με αγορά ξενοδοχειακής μονάδας που έχει διακόψει τη λειτουργία της, την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό της, ώστε μετά την υλοποίηση της επένδυσης να αναβαθμιστεί από 2 αστέρων σε 4 αστέρων και να επεκτείνει την δυναμικότητα της σε 61 δωμάτια των 143 κλινών με σκοπό την εκ νέου λειτουργία της, στη θέση Πλάκα, του Αγίου Νικολάου Κρήτης, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 3.308.042,80 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 3.308.042,80 ευρώ.

Νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μύκονο

Παράλληλα, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης Ν. ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Α.Ε. – ΙΚΤΕΟ ΜΥΚΟΝΟΥ – VISTA MYKONOS – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΥΚΟΝΟΥ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων επί υφιστάμενων κτισμάτων, δυναμικότητας 37 δωματίων  των 84 κλινών  στη θέση Πασπάρι της Μυκόνου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 3.310.000 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 3.310.000 ευρώ.

tornosnews.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: