Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων & Αξιωματικών Ν. Αιγαίου: “Η «αποαστυνομικοποίηση» των νησιών προχωρά με γοργούς ρυθμούς!”

Τη μετακίνηση αστυνομικών και οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. από τα νησιά μας στην Αττική, με αποτέλεσμα να αποψιλώνονται ακόμη περισσότερο οι ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες της αστυνομίας στην περιοχή μας, καταγγέλλουν με κοινή ανακοίνωση τους οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων και Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί κάνουν λόγο για «αποαστυνομικοποίηση» εξηγώντας πως το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. «αρχικά μετακινεί από την περιοχή μας συνολικά – 12 – αστυνομικούς (Α’ Δωδ/σου 3, Β’ Δωδ/σου 2, Κυκλάδες 7) καθώς και -3- οχήματα, και επανέρχεται συμπληρωματικά να μετακινεί επιπλέον -23- αστυνομικούς από το Νότιο Αιγαίο (Α’ Δωδ/σου 6, Β’ Δωδ/σου 3, Κυκλάδες 14) καθώς και -6- οχήματα, στην Αττική», με αποτέλεσμα «κεντρικές Υπηρεσίες του Νοτίου Αιγαίου, όπως το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, έχει ημέρες να βγάλει περιπολικό όχημα, ενώ στις περιφερειακές Υπηρεσίες, αλλά και στα μικρά νησιά οι Αστυνομικοί αδυνατούν να πάρουν τις άδειες του 2023»


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!