Επενδύσεις δισεκατομμυρίων από τον Ελληνοαιγύπτιο επιχειρηματία που μετακόμισε στο σπίτι του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο με τον άγγελο της Victoria’s Secret

63 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα από την Αίγυπτο μέχρι τις Μαλδίβες αποκτά ο Ελληνοαιγύπτιος μεγιστάνας Καρίμ Ελ Σιάτι που απολαμβάνει τα καλοκαίρια μαζί με την καλλονή σύζυγό του Ανα Μπεατρίς Μπάρος, γνώριμή μας από τις πασαρέλες

63 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα από την Αίγυπτο μέχρι τις Μαλδίβες αποκτά ο Ελληνοαιγύπτιος μεγιστάνας Καρίμ Ελ Σιάτι που απολαμβάνει τα καλοκαίρια μαζί με την καλλονή σύζυγό του Ανα Μπεατρίς Μπάρος, γνώριμή μας από τις πασαρέλες.

Οι πρόσφατες επενδύσεις του Καρίμ Ελ Σιάτι προκαλούν ζάλη ακόμη και στον διεθνή χώρο των business. Με περισσότερα από 60 ξενοδοχεία σε διάφορες γωνιές του πλανήτη και υδάτινα πάρκα διαχειρίζεται πλέον ένα χαρτοφυλάκιο με κορυφαίους προορισμούς όπως η Αίγυπτος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ιορδανία και η Τυνησία.

Ο Καρίμ που διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του είναι ο εκτελεστικός Πρόεδρος της Travco Group International Holding, ενός Ομίλου που θεωρείται κολοσσός καθώς διαχειρίζεται το διεθνώς αναγνωρισμένο Jaz Hotel Group, το οποίο επιβλέπει μια σειρά από ξενοδοχεία όπως τα Jaz, Iberotel και Sol Y Mar Hotels & Resorts κλ. Από την άλλη έχει κάτω από την ομπρέλα του την Jaz Cruises που επιβλέπει τον στόλο των υπερσύγχρονων κρουαζιερόπλοιων στον Νείλο.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
%d