Αναφορές για επίθεση με drones στο κέντρο της Μόσχας – Βίντεο

Αναφορές στα social media για επίθεση με τουλάχιστον 10 drones στο κέντρο της Μόσχας.

Βίντεο και πληροφορίες για νέα επίθεση με drones στο κέντρο της Μόσχας που προκάλεσαν ζημιές κυκλοφορούν τα τελευταία λεπτά στα social media.

https://twitter.com/EvaTrmx86qc7r/status/1663406310929432576

https://twitter.com/Alfaiomi/status/1663408241722765313

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν η επίθεση διήρκησε για μία ώρα.

Ο Δήμαρχος Μόσχας ανέφερε μικρές ζημιές σε κτίρια λόγω επίθεσης με UAV στη Μόσχα. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πρωτεύουσας, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Αρκετά κτίρια στη Μόσχα υπέστησαν ζημιές ως αποτέλεσμα της επίθεσης μη επανδρωμένου αεροσκάφους σήμερα το πρωί, δήλωσε ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν στο κανάλι του στο Telegram την Τρίτη.

«Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το πρωί, μια επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος προκάλεσε μικρές ζημιές σε διάφορα κτίρια. Όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της πόλης βρίσκονται επί τόπου», ανέφερε το μήνυμα.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά από το περιστατικό και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εξακριβώνουν τις συνθήκες του συμβάντος.

Οι κάτοικοι αρκετών κτηρίων έχουν εκκενωθεί. Θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα διαμερίσματά τους μόλις τελειώσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. «Για λόγους ασφαλείας, οι κάτοικοι αρκετών εισόδων στα δύο κτίρια που επλήγησαν από το UAV έχουν εκκενωθεί για όσο διάστημα διαρκούν οι εργασίες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Αμέσως μετά το τέλος των εργασιών των ειδικών υπηρεσιών, οι κάτοικοι θα μπορούν να επιστρέψουν στα διαμερίσματά τους», έγραψε ο Σομπιάνιν.

Προέτρεψε επίσης να εμπιστεύονται μόνο τις επίσημες πηγές και να μην διαδίδουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

ieidiseis.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!