Το TripAdvisor προειδοποιεί τους τουρίστες για τα χρυσά καβουροπόδαρα στο DK Oyster- “Η χειρότερη εμπειρία μου στη Μύκονο”

“Προειδοποίηση ασφαλείας” εξέδωσε η πλατφόρμα Trip Advisor για την προστασία όσων σκέφτονται να επισκεφθούν το εστιατόριο της Μυκόνου που σερβίρει “χρυσά” καβουροπόδαρα.

Το καλοκαίρι του 2022 ένα μυκονιάτικο εστιατόριο που υπόσχεται αξέχαστες στιγμές δίπλα στο κύμα στον Πλατύ Γυαλό, έναν προορισμό όνειρο πολλών, δυσφήμισε την ελληνική καλοκαιρινή εμπειρία στο κυκλαδίτικο νησί και απασχόλησε τα διεθνή ΜΜΕ. Ο λόγος ήταν οι σοβαρές καταγγελίες πελατών του που αποδείκνυαν με στοιχεία ότι εξαπατήθηκαν. Θυμόμαστε τα “χρυσά καβουροπόδαρα”, την “απαίσια αστακομακαρονάδα”, τα “εξωφρενικά ακριβά μοχίτο” και τις μαρτυρίες ότι εκτός από τις παράλογες τιμές, αρκετοί πελάτες έπεφταν θύματα εκφοβισμού όταν ξαφνιασμένοι από τους υπέρογκους λογαριασμούς ζητούσαν εξηγήσεις.

Φέτος, δεν πρόκειται να την ξαναπατήσουν. Η πλατφόρμα Trip Advisor, την οποία εμπιστεύονται εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο καθώς φιλοξενεί τις αυθεντικές κριτικές των ίδιων των πελατών καταλυμάτων και χώρων εστίασης, έχει προειδοποιήσει εγκαίρως.

Το TripAdvisor προειδοποιεί τους τουρίστες για τα χρυσά καβουροπόδαρα στο DK Oyster- "Η χειρότερη εμπειρία μου στη Μύκονο"

“Safety warning” – “Προειδοποίηση ασφαλείας”

Η προειδοποίηση είναι κατεδαφιστική για το μυκονιάτικο εστιατόριο που παρουσιάζεται ως παραθαλάσσιο oyster bar αλλά λαμβάνει σχεδόν αποκλειστικά αρνητικές κριτικές. Η πλατφόρμα θέλωντας να διαφυλάξει την αξιοπιστία της, καλεί τους μελλοντικούς πελάτες του εν λόγω εστιατορίου, να κάνουν “επιπλέον έρευνα για πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση”.

DK OYSTER ΜΥΚΟΝΟΣ
DK OYSTER ΜΥΚΟΝΟΣ

Η βρετανική εφημερίδα Mirror φρόντισε να ενημερώσει τους αναγνώστες της, μια που η Μύκονος είναι ένας από τους προορισμούς που οι Βρετανοί λατρεύουν στη χώρα μας.

Παρουσιάζει την αυστηρή προειδοποίηση ασφαλείας του Trip Advisor και εφιστά την προσοχή των Βρετανών παραθεριστών.

Εκτός από την “προειδοποίηση ασφαλείας” πάντως, αρκεί μια ματιά στις πρόσφατες κριτικές επισκεπτών του εστιατορίου.

“Η χειρότερη εμπειρία μου στη Μύκονο” είναι ο τίτλος της πιο πρόσφατης κριτικής που συνιστά “αποφυγή” αυτού του μέρους.

DK OYSTER ΜΥΚΟΝΟΣ

“Αποφύγετέ το όπως την πανούκλα”

Ένας άλλος χρήστης που ανάρτηση την κριτική του μόλις τον περασμένο μήνα γράφει ότι “χρεώνουν με το γραμμάριο οπότε μην πέσετε θύματα της απάτης τους!!!” Στην κριτική αυτή διατυπώνονται κατηγορίες και για τις τοπικές αρχές, καθώς όπως γράφεται, σε περίπτωση άρνησης να πληρωθεί ο φουσκωμένος λογαριασμός, “είναι στο κόλπο και θα σας κάνουν να πληρώσετε για να πάρετε πίσω τα πράγματά σας”.

DK OYSTER ΜΥΚΟΝΟΣ

“Τα χρυσά καβουροπόδαρα”

Μία από τις καταγγελίες που είχαν προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση ήταν αυτή Αμερικανίδας τουρίστριας που κλήθηκε να πληρώσει εξακόσια ευρώ για μια μερίδα καβουροπόδαρα και δύο μοχίτο.

Έστω κι αν αυτά καταναλώθηκαν στον ειδυλλιακό Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, η Μπρέντα Μούλτον και η 19χρονη κόρη της Κέλια, δεν άφησαν τον εξωφρενικό λογαριασμό να περάσει χωρίς να διαμαρτυρηθούν.

DK OYSTER MYKONOS

Όταν διαμαρτυρήθηκαν όμως, η απάντηση που έλαβαν από τον υπεύθυνο οδήγησε ταχύτατα σε κλιμάκωση συνοδευόμενη από απειλές: “Θα καλέσω την αστυνομία. Θα σας κρατήσουν εδώ και δεν θα επιστρέψετε στο σπίτι σας”.

thetoc.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!