Γιάννης Πουλόπουλος: Δέχτηκε πρόταση γάμου με βέρες – Είπε αμέσως ναι – Ο γάμος στη Μύκονο

Γιάννης Πουλόπουλος: Θέλουν να παντρευτούν στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2024

Μία ανάρτηση έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος για να εκφράσει τη χαρά του σχετικά με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο.

Ο δημοσιογράφος που έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες ότι έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον σύντροφό του, πέρα από το σύμφωνο συμβίωσης που έχουν υπογράψει.

Μάλιστα, είχε αναφέρει πως θέλουν να παντρευτούν στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2024.

Το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά το νομοσχέδιο που πέρασε από τη Βουλή σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον σάλο που προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, καθώς ήρθε σε αντιπαράθεση με τον καλεσμένο, τον πατέρα Στυλιανό Kαρπαθίου.

Μεταξύ άλλων, ο ιερέας αποκάλεσε τον δημοσιογράφο «διαστροφικό» λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού και υποστήριξε ότι οι ομοφυλόφιλοι «έχουν θλίψη και μίσος» μέσα τους. Απαντώντας, ο Γιάννης Πουλόπουλος αρχικά δήλωσε: «Κοίταξε, καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο καθένας μπορεί να κρίνει από αυτό που ακούει, αν το θεωρεί σωστό ή λάθος. Θλίψη δεν έχω σίγουρα, ούτε μίσος, τώρα αν κάνω προπαγάνδα ή όχι, αν έχω προσφέρει έστω και ένα μικρό λιθαράκι στο να περάσει το νομοσχέδιο και ο κύριος Μητσοτάκης να το φέρει στη Βουλή, πραγματικά είμαι πολύ περήφανος και μαγκιά μου».

Για την άποψη που ακούστηκε ότι η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική ασθένεια, ο παρουσιαστής σημείωσε: «Να στεναχωρηθώ; Όχι. Δεν με αγγίζουν αυτά τα πράγματα, το να πει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του πραγματικά δεν με αφορά. Ίσα-ίσα προτιμώ κάποιον που θα μου τα πει μέσα στη μούρη μου παρά κάποιον που θα μου τα πει πίσω από την πλάτη μου. Έχω αποφασίσει λοιπόν φέτος ό, τι και αν ακούσω, ακόμα και αν αυτό που ακούω με ενοχλεί, με στεναχωρεί, με θλίβει, να διατηρώ τη ψυχραιμία μου».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως αποδέχτηκε την πρόταση γάμου από τον σύντροφό του: «Μπορώ να πω ότι ήδη έχω αποδεχθεί μία πρόταση για να προχωρήσουμε σε πολιτικό γάμο και κατά το καλοκαίρι θέλουμε πάρα πολύ να παντρευτούμε στη Μύκονο. Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου με φίλους, όπως το είχα κάνει στο παρελθόν με το πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης» ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

pagenews.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!