Ανατριχιαστικό!! «Μην με αφήσεις ποτέ» – Το συγκλονιστικό βίντεο για τις δολοφονίες γυναικών

«Μέχρι σήμερα το 2021, 13 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί από εκείνους που υποτίθεται ότι τις “αγαπούσαν”» – Δείτε το βίντεο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών στις 25 Νοεμβρίου.

Μια σχέση που όταν ξεκίνησε φάνταζε ιδανική. Τα «σημάδια» ήταν εκεί, ωστόσο κανείς δεν τους έδινε σημασία. Μέχρι που όλα άρχισαν να αλλάζουν και ο άνδρας έγινε ένας κτητικός σύντροφος, που στην αρχή κακοποιούσε και εν τέλει σκότωσε τη σύντροφό του, πετάγοντάς την στον γκρεμό. Όπως και στην περίπτωση της Γαρυφαλλιάς, που την σκότωσε ο σύντροφός της στη Φολέγανδρο.

Η σχέση αυτή περιγράφεται στο συγκλονιστικό βίντεο που δημοσίευσαν η Lacta και το Κέντρο Γυναικείων Ερευνών και Μελετών Διοτίμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, στις 25 Νοεμβρίου.

Πρωταγωνιστές του βίντεο με τίτλο «Μην με αφήσεις Ποτέ», είναι η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Έκτορας Λιάτσος.

Στην αρχή, η σχέση ήταν ειδυλλιακή. Ωστόσο η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική. Όταν η γυναίκα αποφασίζει να χωρίσει από την κακοποιητική σχέση, βρίσκεται εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο και δολοφονείται.

Το συγκλονιστικό βίντεο κλείνει με τη φράση: «Μην με αφήσεις ποτέ… γιατί θα σου κάνω κακό».

«Μέχρι σήμερα το 2021, 13 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί από εκείνους που υποτίθεται ότι τις “αγαπούσαν”. Αυτό δεν είναι αγάπη. Η αληθινή αγάπη είναι δικαίωμά σου και είμαστε δίπλα σου για να το υπερασπιστούμε», καταλήγει το βίντεο.

protothema.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: