Επίσημο!! Η κοινωνία χωρισμένη στα δύο, σε εμβολιασμένους και μη!!

Αύριο οι ανακοινώσεις για μετακινήσεις, μπαρ και μουσική – Σε ποιες περιοχές θα απαγορεύονται οι μετακινήσεις

Περισσότερα πλαίσια ελευθερίας και επιπλέον προνόμια αναμένεται να δοθούν στους εμβολιασμένους και με τη «βούλα». Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να «σπάσει» στα δύο τη χώρα, και να διαχωρίσει όσους έκαναν το εμβόλιο με εκείνους που δεν το έκαναν.

Αύριο, Τετάρτη 6/10, ο Θάνος Πλεύρης ανακοινώνει την αλλαγή των δεδομένων στους εμβολιασμένους. Και με την… έγκριση της κυβέρνησης θα μπορούν άνετα να πίνουν πλέον τον καφέ τους και το ποτό τους, να ακούν μουσική και να χορεύουν στους χώρους διασκέδασης ακόμα και όρθιοι!

Ελευθερία μόνο για εμβολιασμένους!

Στους κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης, οι θαμώνες δεν θα είναι υποχρεωτικά καθιστοί. Παράλληλα οι εμβολιασμένοι δεν θα υποβάλλονται σε rapid test σε καμία δραστηριότητα.

Στις κόκκινες περιοχές οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να κινούνται κανονικά κατά τις ώρες νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας, ενώ τα αμιγή καταστήματα εστίασης και διασκέδασης θα έχουν κανονικά μουσική.

Οι εμβολιασμένοι θα εξαιρούνται από τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στις «κόκκινες» περιοχές του επιδημιολογικού χάρτη, ενώ η διασκέδασή τους σε κλειστά κέντρα ψυχαγωγίας θα είναι ελεύθερη και χωρίς περιορισμούς.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι ανεμβολίαστοι σε lockdown και νέα μέτρα

Στον αντίποδα, οι ανεμβολίαστοι θα τίθενται σε καθεστώς απαγόρευσης κυκλοφορίας στις κόκκινες περιοχές, αλλά και θα πρέπει να ξεχάσουν ποτά και καφέδες!

Οικονόμου: «Οι εμβολιασμένοι δικαιούνται προνόμια»!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ξεκαθάρισε ότι η χώρα δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακλείσει και πως οι εμβολιασμένοι πολίτες «δικαιούνται και πρέπει να έχουν προνόμια που να αντιστοιχούν στην συμβολή τους στην εθνική προσπάθεια να θωρακιστεί η χώρα έναντι του κορωνοϊού».

Υπέρ των περισσότερων ελευθεριών για τους εμβολιασμένους τάχθηκε και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Εξήγησε ότι οι εμβολιασμένοι που είναι προστατευμένοι έναντι του ιού πρέπει να ζουν φυσιολογικά και να μην περιορίζονται οι ελευθερίες τους και οι ανεμβολίαστοι να προστατεύονται επαρκώς για να μην καταλήγουν στη ΜΕΘ και «να συναντούν τον δημιουργό τους πρόωρα».

Πηγή

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: