Στα 140 εκατ. ευρώ η περιουσία Τράγκα – Το ακίνητο στη Μύκονο

Κάθε ημέρα που περνάει, αυξάνονται οι αποκαλύψεις για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα μετά τον θάνατο του δημοσιογράφου. Πλέον οι εκτιμήσεις είναι ότι αγγίζει τα 140 εκατ. ευρώ, δηλαδή ξεπερνάει κατά πολύ τον αρχικό υπολογισμό των 100 εκατ. ευρώ.

Με 17 ακίνητα σε 8 από τις καλύτερες πόλεις του κόσμου, όπως Νίκαια, Μονακό, Λας Βέγκας, Παρίσι, Μαχνάταν και φυσικά σε Μύκονο και κάτω από την Ακρόπολη. Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «ΣΚ Παρέα» στον ΣΚΑΪ, μόνο αυτά τα διαμερίσματα κοστολογούνται άνω των 100 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, η αρχή για την διερεύνηση του «μαύρου χρήματος» δέσμευσε την περιουσία του εκλιπόντα εκδότη μένα πόρισμα-φωτιά, άνω των 50 σελίδων. Είναι χαρακτηριστικό ότι το διαμέρισμα σε ουρανοξύστη στο Μανχάταν είναι στο ίδιο κτίριο με εκείνο της οικογένειας του διάσημου σχεδιαστή Gucci.

Μεγάλη συζήτηση γίνεται και τα πολύτιμα αντικείμενα που έχει φυλάξει σε θυρίδες, εκ των οποίων φέρεται στο Μονακό να έχει τοποθετήσει 10 ράβδους χρυσού, που αξίζουν κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ. Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και δεν είναι τυχαία ότι ο γιος του Φρέντι αρνήθηκε την κληρονομιά, ενώ η περιουσία της χήρας του, Μαρίας Καρρά, έχει δεσμευτεί.

Επίσης μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το πόθεν έσχες που κατέθετε ο Τράγκας, καθώς φέρεται να μην είχε δηλώσει αυτά τα ακίνητα στο εξωτερικό. Σύμφωνα μάλιστα με όσα μεταδόθηκαν στην ίδια εκπομπή, πιθανόν η αξία της περιουσίας του να ξεπεράσει ακόμα και τα 140 εκατ. ευρώ και αποτελεί απορία πώς γίνεται να δικαιολογηθεί η απόκτησή της…

inthecity.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: