Η Μύκονος στα κορυφαία σημεία του πλανήτη

Tο κορυφαίο περιοδικό «Travel and Leisure» προτείνει τέσσερα νησιά που είναι ιδανικά για τον μήνα του μέλιτος.

Συγχαρητήρια, τα καταφέρατε και φτάσατε στο σημείο να οργανώνετε τον μήνα του μέλιτος. Περάσατε με επιτυχία τις εξετάσεις με την οργάνωση του γάμου, γνωρίσατε πεθερικά και λοιπούς συγγενείς, είπατε το μεγάλο «ναι», φορέσατε το δαχτυλίδι και τώρα ήρθε η ώρα για την απόλαυση. Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο σας και το ταξίδι του μέλιτος είναι αυτό που περιμένετε όσο τίποτα άλλο για να ξεκουραστείτε και διασκεδάσετε μόνο με τον μεγάλο σας έρωτας.

Ο κατάλογος είναι ατελείωτος αλλά το νέο για φέτος είναι ότι ταξιδιωτικοί οδηγοί παγκόσμιας εμβέλειας, προτείνουν την Ελλάδα σαν ιδανικό προορισμό.

Αυτή τη φορά, το κορυφαίο περιοδικό «Travel and Leisure» προτείνει τέσσερα νησιά που είναι ιδανικά για τον μήνα του μέλιτος. Και όχι, η Σαντορίνη δεν είναι ανάμεσα σε αυτά

Η χώρα μας είναι κατάλληλη για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου αλλά το καλοκαίρι είναι ένα από τα δυνατά της σημεία. Ηλιοφάνεια, πολιτιστικά αξιοθέατα, καλό φαγητό, υπέροχη θέα συνθέτουν το διαχρονικά αγαπημένο μέρος για όλα τα γούστα. Και κυρίως για τον μήνα του μέλιτος. Μήλος, Μύκονος, Τήνος και Κρήτη είναι σύμφωνα με το «Travel and Leisure» τα τέσσερα νησιά που θα κερδίσουν φέτος τις εντυπώσεις.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!