Το κοινό μυστικό της Αθήνας για καλή ιαπωνική κουζίνα -Πώς η φήμη του Kinjo στα Βριλήσσια έφτασε φέτος στη Μύκονο

Η ήρεμη δύναμη του Νίκου Πολιτάκου καθιέρωσε το Kinjo ως μία από τις καλύτερες επιλογές για ιαπωνικό φαγητό αξιώσεων στην Αθήνα. Αυτή τη σεζόν ο ταλαντούχος σεφ, εκτός από τα Βριλήσσια, θα υποδέχεται τον κόσμο που τον καθιέρωσε και στο νέο του εστιατόριο στη Μύκονο. 

Το καλό πράγμα διαδίδεται γρήγορα. Το «word of mouth» είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να ταξιδέψει ένα εστιατόριο ταχύτατα στο κοινό και να καθιερωθεί ως αγαπημένο στέκι. Το ιαπωνικό restobar Kinjo στα Βριλήσσια είναι ακριβώς μια τέτοια περίπτωση. Σε ένα τυπίστικο ημιυπόγειο, στην Πλατεία Αναλήψεως, κοντά στην Αττική Οδό, διακοσμημένο λιτά με τον κλασικό, στιβαρό ιαπωνικό μινιμαλισμό, αναμειγνύοντας τους ζεστούς γήινους τόνους του ξύλου με το μυστηριώδες μαύρο, ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Πολιτάκος, φεύγοντας από το φημισμένο Kiku, έφτιαξε το 2018 ένα μικρό διαμαντάκι που έγινε πολύ γρήγορα γνωστό για την εξαιρετική κουζίνα του. 

Διαβάστε την συνέχεια στο iefimerida.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!