Κηφισιά: Ξέχασαν παιδί 4,5 ετών σε σχολικό για πάνω από 6 ώρες

Ένα αγοράκι έμεινε κλειδώμενο σε σχολικό λεωφορείο, στην Κηφισιά, για πολλές ώρες.

Ξέχασαν ένα αγοράκι μόλις 4,5 ετών μέσα σε σχολικό λεωφορείο για περισσότερες από 6 ώρες. Το αδιανόητο περιστατικό έγινε στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού πήγε σήμερα (14/05) στο Τμήμα Ασφαλειας Κηφισιάς και κατήγγειλε ότι, χθες (13/05), στις 8 το πρωί παρέδωσε το παιδί του στο σχολικό, προκειμένου να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της Κηφισιάς.

Το αγορακι φαίνεται ότι στη διαδρομή αποκοιμήθηκε στα πίσω καθίσματα και κανείς, ούτε η σύνοδος ούτε ο οδηγός του σχολικού, το αντιλήφθηκαν όταν έφτασαν στο νηπιαγωγείο. Το παιδάκι έμεινε περίπου 6 ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο. Ο οδηγός φαίνεται να το εντόπισε όταν επέστρεψε στο λεωφορείο και να ενημέρωσε αμέσως το σχολειο. Το μεσημέρι, μάλιστα, κατά τις 2 η ώρα ενημερώθηκαν από το σχολείο και οι γονείς του 4,5 χρόνων παιδιού για το τι ακριβως είχε γίνει.

Το παιδάκι, αν και τρομοκρατημένο που είχε ξυπνήσει και ήταν κλειδωμένο μέσα στο λεωφορείο, είναι καλά στην υγεία του. Σε βάρος του οδηγού και της συνοδού του σχολικού σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Στο πλαίσιο του αυτόφωρου αναζητούνται και δεν απαντούν ούτε στις κλήσεις των αστυνομικών.

ieidiseis.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!