
Με τον μεγαλύτερο τίτλο που έχει δοθεί ποτέ σε Έλληνα βραβεύτηκε ο γνωστός επιχειρηματίας και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης από την τ. βασιλική οικογένεια της Αυστρίας για την κοινωνική προσφορά του.
Η βράβευση έγινε με αφορμή το φιλανθρωπικό έργο του Χ.Μαριόλη και την ιδιαίτερη φροντίδα που επιδεικνύει για την διάδοση της αθλητικής ιδέας στις μικρότερες ηλικίες.
Το βραβείο έρχεται σε μια χρονική στιγμή που το όνομά του ακούγεται έντονα ότι θα είναι μεταξύ των νέων υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ σε κάποιον από τους Τομείς της πρώην Β’ Περιφέρειας.
Μπορείτε να βρείτε τα social media μας εδώ:
Διαβάστε ακόμη:
- Συλλήψεις σε Μύκονο, Νάξο, Πάρο – πολλές οι παραβάσεις
- Έκτακτη Ανακοίνωση: Αλλαγή τοποθεσίας διεξαγωγής του 5ου χορευτικού φεστιβάλ με τίτλο “Ζορμπάς” στη Μύκονο
- Μύκονος: «Πόλεμος» των beach clubs για να «κλείσουν» διάσημους djs!
- Νίκος Ζώτος: O παπαράτσι της Μυκόνου περιγράφει άγνωστες ιστορίες για Ντι Κάπριο, Ναόμι, Σάικ, Ριάνα, Καρντάσιαν, Τζολί
- Μύκονος: Ήθελε φωτογραφία με τον πελεκάνο και αυτός της άρπαξε το κεφάλι