Απάντηση για τις καταγγελίες που αφορούν τη διαμονή των έκτακτων αστυνομικών από τον Δήμο Μυκόνου

Σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ περί δωρεάν διαμονής των αστυνομικών που θα στελεχώσουν την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:Η σημερινή Δημοτική αρχή είναι αυτή που πρώτη διεκδίκησε και εφάρμοσε στην πράξη την παροχή κινήτρων για σίτιση και τη στέγαση στους δημόσιους υπαλλήλους που έρχονται να στελεχώσουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες στη Μύκονο παρέχοντας τους μάλιστα τα τελευταία 4 χρόνια έναν «13» μισθό ως ελάχιστο φόρο τιμής για το δύσκολο έργο που επιτελούν.Επιπρόσθετα τα τελευταία χρόνια παρέχεται δωρεάν διατροφή (2 γεύματα ημερησίως) τόσο σε δόκιμους όσο και σε μόνιμους αστυνομικούς. Ειδικότερα για τη φετινή σεζόν, ο Δήμος φρόντισε να έχει διαθέσιμα καταλύματα για τη διαμονή όσων αστυνομικών ενισχύσουν την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκονου, παρέχοντάς τα δωρεάν, δείχνοντας για άλλη μια φορά έμπρακτα την απόλυτη στήριξή του στα σώματα ασφαλείας.

ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΕΝΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΡΚΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ 30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΕΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2021. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΘΕΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: