ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Δείτε τις τσιγγάνες που «ρήμαξαν» τα μαγαζιά της Μυκόνου (Φωτό)

Μια παρέα τριών γυναικών εισέρχεται σε κατάστημα ρούχων και κοσμημάτων στην Μύκονο. Καλοντυμένες, περιποιημένες και υποδυόμενες τις τουρίστριες.

Κοιτούν προσεκτικά τον χώρο, στο κατάστημα εκείνη την στιγμή υπάρχουν και άλλοι πελάτες και μόνο μια κοπέλα που εξυπηρετεί. Δεν μιλάνε καθόλου στην υπάλληλο (αφού αν μιλήσουν θα ακουστεί η Τσιγγάνικη προφορά τους).

Οι δυο απο αυτές διαλέγουν τα ρούχα που θέλουν να κλέψουν και τα βάζουν με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο στο χέρι τους διπλωμένα. Σαν να ήταν δικά τους εξ αρχής.

Συνεχίζουν και κοιτάνε το μαγαζί και πολύ αργά και προσεκτικά φεύγουν.

Την αρχή κάνει η ξανθιά δράστης που εχει καταφέρει να αποσπάσει φορέματα αξίας 300€ ενώ την ακολουθεί η μαυρομάλλα με το καπέλο η οποία και εκείνη εχει καταφέρει να αποσπάσει με τον ίδιο τρόπο φορέματα αξίας 150-200€.

Το λάθος το κάνει η τρίτη γυναίκα η πιο μεγάλη σε ηλικία που απευθύνεται στην υπάλληλο – κατα λάθος – και την αντιλαμβάνεται. Αστραπιαία βλέπει την μαυρομαλλα με το καπέλο να κρατά κάποια απο τα φορέματα του μαγαζιού και να βγαίνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα έξω απο το μαγαζι. Η υπάλληλος σε δευτερόλεπτα βγάζει την μεγαλύτερη σε ηλικία έξω απο το μαγαζι (για να μην την αφήσει μόνη της) και απαιτεί απο την νεαρή δραστικά να της επιστρέψει τα ρουχα. Εκείνη ατάραχη και με μια φυσικότητα της εξήγησε ότι δεν το κατάλαβε ότι το κρατούσε και ότι έγινε, έγινε από λάθος. Λίγα λεπτά αργότερα που ελέγχθηκαν οι κάμερες αντιλήφθηκαν ότι είχαν κλαπεί και άλλα ρουχα και η δράστιδα είχε καταφέρει να φύγει χωρίς να την αντιληφθεί κανείς.

Υπάρχει αναστάτωση και οι υπεύθυνοι του καταστήματος την ψάχνουν στην Χώρα. Όμως δεν την βρίσκουν. Μετά απο δυο ώρες η ίδια παρέα κάνει το λάθος και περνάει απο το κατάστημα. Τότε οι γείτονες τους αντιλαμβάνεται και τους ακινητοποιούν. Καλούν την αστυνομια και τους ενημερώνουν να έρθει η κοπέλα με τα κλοπιμαία.

Η γυναίκα έρχεται και ατάραχη και με το χαμογελο στα χείλη (όπως θα δείτε και τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες του XPLOREMYKONOSNEWS) λέει στους αστυνομικούς και την υπάλληλο ότι νόμιζε ότι τα είχε πληρώσει η θεία της. Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: