Αστυνομικό Δελτίο: Συλλήψεις σε Μύκονο, Νάξο, Θήρα και Πάρο

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Την 07-05-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη (3) ατόμων για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Την 06-05-2022 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 55 ετών και 43χρονος ημεδαπός οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες. Επιπλέον, ο 35χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών για παράβαση Κ.Ο.Κ. στη Νάξο

Την 06-05-2022 το πρωί συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο αλλοδαποί ηλικίας 27 και 47 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Επιπλέον, ο 47χρονος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα χωρίς άδεια ικανότητας.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα

Την 06-05-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 31χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα

Την 06-05-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παράνομες οικοδομικές εργασίες στην Πάρο

Την 06-05-2022 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 52 και 65 ετών οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: