Διαβάστε την ανακοίνωση του Λογιστικού Συλλόγου Μυκόνου. Προσποιούνται τους λογιστές και εξαπατούν Μυκονιάτες

Η ανακοίνωση του Λογιστικού Συλλόγου Μυκόνου:

Κατόπιν των συνεχόμενων καταγγελιών που δεχθήκαμε από συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς, οι οποίες αποδεδειγμένα δεν αφορούν μόνο μεμονωμένα περιστατικά, αλλά κατά επανάληψη, σοβαρότατες περιπτώσεις προσπάθειας εξαπάτησης των φορολογουμένων, ο Λογιστικός Σύλλογος Μυκόνου, ενημερώνει, όλες τις αρμόδιες κρατικές και δημοτικές αρχές, το Επιμελητήριο Κυκλάδων, τους τοπικούς Επαγγελματικούς Συλλόγους και τα τοπικά Επαγγελματικά Σωματεία και οποιονδήποτε αρμόδιο και εμπλεκόμενο ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα, ότι άγνωστοι επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον πελάτη, του Λογιστή – Φοροτεχνικού, επικαλούμενοι ότι είναι συνεργάτες του λογιστή/λογίστριας και προσπαθούν να αποσπάσουν τις οποιεσδήποτε πληροφορίες, π.χ. : στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, κωδικούς TAXISNET κ.λ.π. ή το οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο του πελάτη του λογιστή.

Παρακαλούμε θερμά τους πολίτες, τους επιτηδευματίες και κάθε έναν φορολογούμενο πολίτη στην Μύκονο, να μην διαθέσει κανένα προσωπικό δεδομένο του, π.χ. τραπεζικό λογαριασμό, κωδικούς TAXISNET κ.λ.π. σε ουδεμία περίπτωση και για ουδέν λόγο, παρά μόνο εφόσον επιβεβαιώσει ότι πρόκειται όντως για επικοινωνία που πραγματοποιείται από τον λογιστή/λογίστρια του ή συνεργάτη του, στα πλαίσια της μεταξύ τους επαγγελματικής συνεργασίας.

Επίσης παρακαλούμε και όσους συναδέλφους δεν συμμετέχουν ως μέλη στον Σύλλογο μας, αλλά δραστηριοποιούνται στην Μύκονο, όπως ενημερώσουν με βάσει τα ανωτέρω, άμεσα τους πελάτες τους, προκειμένου να προβλεφθεί ή πιθανότητα εξαπάτησης τους και βεβαίως τις αρμόδιες αρχές, εφόσον προκύψει προσπάθεια εξαπάτησης.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: