Διαμαρτυρία Μυκονιατών για τις συντμήσεις τάξεων στο Γυμνάσιο Άνω Μεράς

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για τις συντμήσεις τάξεων στο Γυμνάσιο Ανω Μεράς και συγκεκριμένα στην Πρώτη Τάξη, όπου τα τέσσερα τμήματα γίνονται τρία, με αποτέλεσμα την απαράδεκτη πύκνωση ανά τάξη των μαθητών, χωρίς λόγο.

Γονείς , μαθητές και καθηγητές του συγκεκριμένου σχολείου διαμαρτυρήθηκαν στο λιμάνι του Τούρλου και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην Παραλία της Χώρας και κάτω από το Δημαρχείο.

Να σημειωθεί ότι η σύντμηση αυτή επιχειρείται χωρίς λόγο, δεδομένου ότι υπάρχουν και οι απαραίτητοι εκπαιδευτικοί και οι απαραίτητες τάξεις και ήδη ο αριθμός των μαθητών είναι μεγάλος, σε ένα μάλιστα νεοανεγερθέν σχολείο – οχι από το Κράτος- αλλά από την οικογένεια Δακτυλίδη ,σε Δημοτικό οικόπεδο που έχει δωρηθεί από την Μονή Τουρλιανής. Ήδη από τις δέκα συντμήσεις που επιχειρήθηκαν στο Νομό ,τις οκτώ τις πήραν πίσω.

Πληροφορούμεθα ότι ήδη Βουλευτές κινούνται (και πρέπει να κινηθούν) για την επίλυση του προβλήματος και να μην αναγκάζονται γονείς, μαθητές και καθηγητές να οργανώνουν πορείες και να διαμαρτύρονται.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: