Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 5άστερα ξενοδοχεία σε Μύκονο και Ελούντα

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 ξενοδοχεία στη Μύκονο και στην Ελούντα της Κρήτης.

Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.

Αναλυτικά, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ΔΡΥΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, που αναφέρεται στον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής και αναβάθμιση ξενοδοχείου σε κατηγορία 5 αστέρων, δυναμικότητας 26 δωματίων των 75 κλινών, στη Χώρα της Μυκόνου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 9.000.000 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 9.000.000 ευρώ.

Ίδρυση ξενοδοχείου 5 αστέρων στην Ελούντα

Παράλληλα, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης HOTEL MARINA ELOUNDA, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 25 δωματίων των 100 κλινών στη θέση Μιραμπέλο, Πλευρά Ελούντας Αγίου Νικολάου Κρήτης, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 5.925.453,14 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 5.925.453,14 ευρώ.

tornosnews.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: