Επανέκδοση του Καζαμία του συλλόγου των Ανωμεριτών

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλες και όλους θερμά, για την μεγάλη ανταπόκριση προς την έκδοση του συλλόγου μας «ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2022» που ξεπέρασε κι εφέτος, κάθε προσδοκία μας.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, αν και στη μέση της χρονιάς, επανεκδόσαμε τον ΚΑΖΑΜΙΑ, ο οποίος διατίθεται και πάλι, για εσάς που τον ζητήσατε και δεν τον βρήκατε, αλλά και για τους συμπατριώτες μας της Αθήνας, που βρίσκονται στο νησί για το καλοκαίρι.

Στις 108 σελίδες του ΚΑΖΑΜΙΑ 2022 θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα, ευχάριστα και χρήσιμα θέματα και φωτογραφίες ανθρώπων και εικόνων του τόπου μας, βγαλμένες από το σεντούκι του χρόνου.

Μπορείτε να βρείτε τον Καζαμία μας, στον φούρνο του Κουτσούκου στην Άνω Μερά και στο Πέρασμα της Μίνας Αϊβάζογλου, στον Βόθωνα. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στις σελίδες facebook και Instagram του Συλλόγου Γυναικών Ανωμερίτισσες.

Ο Καζαμίας θα διατίθεται στο Παζάρι Παραδοσιακών προϊόντων 2022, που θα γίνει στην Άνω Μερά από την Κυριακή 14 Αυγούστου έως την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022, στο περίπτερο του Συλλόγου Γυναικών Ανωμερίτισσες.

Πληροφορίες στα τηλ. 697 448 0269 Ρούλα Πλουμιστού και 6930 871077 Άννα Λοϊζου


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: