Φραντζέσκος Βιγλιάρης: Κατάφερε το ακατόρθωτο σε έναν χρόνο – Η ΔΕΥΑΜ η πιο λειτουργική υπηρεσία του Δήμου

Πόσες φορές δεν είχαμε γράψει για τα αμέτρητα σοβαρά προβλήματα της ΔΕΥΑΜ στην καθημερινότητα μας. Πόσες φορές δεν είχαμε αναδείξει πρώτοι έκτακτα περιστατικά εν μέσω υψηλής τουριστικής περιόδου τα οποία αμαυρώναν το νησί μας.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Φραντζέσκος Βιγλιάρης κατάφερε το ακατόρθωτο. Μέσα σε ενάμιση έτος περίπου κατάφερε σχεδόν να μηδενίσει τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε στο θέμα της ύδρευσης, της αποχέτευσης και των σοβαρών εκτεταμένων ζημιών.

Για π.χ. το καλοκαίρι του 2022 που μας πέρασε η ΔΕΥΑΜ μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Ποιος μπορεί να πει το αντίθετο; Η άψογη συνεργασία του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ και του Γενικού Διευθυντή της Υπηρεσίας είχαν ως αποτέλεσμα το 2022 εν μέσω ενός τεράστιου όγκου τουρισμού (που το νησί μας είχε να δει προ εποχής Covid) να μην αντιμετωπίσει σχεδόν κανένα σοβαρό πρόβλημα στην λειτουργία της.

Απόδειξη όλων των παραπάνω είναι οι πρόσφατες βραβεύσεις στον κορυφαίο θεσμό Βραβείων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα «Best City Awards 2023» που έλαβε η ΔΕΥΑΜ.

Στην πρόσφατη εκδήλωση υπενθυμίζουμε ότι τα βραβεία… «σάρωσε» ο Φραντζέσκος Βιγλιάρης αφού τόσο στην Διαχείριση των Κοιμητηρίων όπου είναι υπευθυνος όσο και στην ΔΕΥΑΜ ως Πρόεδρος της Υπηρεσίας κατάφερε να αποσπάσει όλα τα βραβεία!

Το Silver βραβείο κέρδισε ο Δήμος Μυκόνου στην διαχείρηση των κοιμητηρίων στην κατηγορία: «Εφαρμογές Τ.Π.Ε., IoT Applications & City DashBoard».

Δύο ακόμα ΧΡΥΣΑ βραβεία κατάφερε η ΔΕΥΑΜ να αποσπάσει στις εξής κατηγορίες:

Το ΧΡΥΣΟ βραβείο κέρδισε ο Δήμος Μυκόνου και συγκεκριμένα η ΔΕΥΑΜ στην κατηγορία Αφαλάτωση.

Ένα ακόμα ΧΡΥΣΟ βραβείο κέρδισε ο Δήμος Μυκόνου και συγκεκριμένα και πάλι η ΔΕΥΑΜ στην κατηγορία Ψηφιοποίηση ΔΕΥΑ.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: