Η Saudia ανακοίνωσε νέα απευθείας σύνδεση με Μύκονο

O εθνικός αερομεταφορέας της Σαουδικής Αραβίας, Saudi Arabian Airlines (Saudia), ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη της νέας απευθείας σύνδεσης Ριάντ-Μύκονος.

Ο αερομεταφορέας θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο με συχνότητα τρεις φορές την εβδομάδα μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Σύμφωνα με τη Saudia, στο πλαίσιο του νέου δρομολογίου θα πραγματοποιούνται τρεις πτήσεις επιστροφής εβδομαδιαίως με αναχώρηση τη Δευτέρα, την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Η διάρκεια πτήσης προς το αεροδρόμιο της Μυκόνου θα είναι 3 ώρες και 55 λεπτά και η επιστροφή προς Ριάντ 3 ώρες και 40 λεπτά.

Η τελετή για την έναρξη της νέας σύνδεσης πραγματοποιήθηκε στο Alfursan International Lounge της Saudia στο Διεθνές Αεροδρόμιο King Khalid του Ριάντ, παρουσία του Πρέσβη της Ελλάδας στη Σαουδική Αραβία, Αλέξη Κωνσταντόπουλου και του Αντιπροέδρου Μάρκετινγκ και Διαχείρισης Προϊόντος της Saudia, Essam Akhonbay.

Με το νέο δρομολόγιο, διευρύνουμε τις προσπάθειές μας να συνδέσουμε τους ταξιδιώτες με τους πιο περιζήτητους προορισμούς στον κόσμο και να αναβαθμίσουν τη συνδεσιμότητα της Σαουδικής Αραβίας με τον κόσμο, δήλωσε ο κ. Akhonbay. Σηματοδοτεί δε, πρόσθεσε, τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας στο ρόλο μας ως «Wings of Vision 2030» στη ανάπτυξη του ταξιδιωτικού και τουριστικού κλάδου της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με τον κ. Akhonbay, οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Airbus A320, με διαμόρφωση δύο κατηγοριών θέσεων, 20 θέσεις Business Class και 90 Guest Class.

tornosnews.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: