Η… χάρη της Μυκόνου έφτασε στη Daily Mail: «600 ευρώ για δυο μοχίτο και δυο καβουροπόδαρα»

Στον βρετανικό Τύπο και συγκεκριμένα στην Daily Mail έφτασαν τα νέα πως σε εστιατόριο της Μυκόνου χρεώνουν για μια μερίδα καβουροπόδαρα 600 ευρώ εκ των οποίων μάλιστα τα 70 είναι… υποχρεωτικό πουρμπουάρ.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε μια αμερικανίδα τουρίστρια που βρέθηκε στο νησί των ανέμων σε εστιατόριο στον Πλατύ Γυαλό, μαζί με την κόρη της τη χρέωσαν 641 δολάρια (600 ευρώ) για δύο καβουροπόδαρα και δυο κοκτέιλ.

Η καταγγελία ήρθε στο φως στις 12 Μαΐου, με τις γυναίκες να λένε ότι τρεις άνδρες τις ανάγκασαν να καταβάλουν το ποσό όταν διαμαρτυρήθηκαν.

Σήμερα, το θέμα δημοσιεύεται στη βρετανική εφημερίδα.

mykonos
mykonos apodeixi

Η σελίδα tripadvisor του εστιατορίου κατακλύστηκε από αποκαλυπτικές κριτικές πελατών που ισχυρίστηκαν ότι παρασύρθηκαν με την ίδια στρατηγική – υπερβολικά επίμονοι σερβιτόροι που προσέφεραν «δωρεάν ξαπλώστρες», αόριστες περιγραφές των τιμών του μενού και τελικά αστρονομικοί λογαριασμοί.

Απαντώντας σε μια αρνητική κριτική στην ιστοσελίδα, το εστιατόριο απάντησε: «Δεν υπάρχει ελεύθερη χώρα στον δυτικό κόσμο που θα μας ανάγκαζε να εξηγήσουμε σε κάθε πελάτη γιατί χρεώνουμε με τον τόπο που χρεώνουμε».

«Ωστόσο, έχουμε προσπαθήσει συχνά να εξηγήσουμε το μεγάλο κόστος λειτουργίας μιας επιχείρησης όπως η δική μας. Θα ρωτούσατε τη Bugatti γιατί χρεώνουν όσο χρεώνουν; Θα ζητήσετε από όλες τις μάρκες πολυτελείας να δικαιολογήσουν τις τιμές τους; Μπορείτε να επιλέξετε φθηνότερα προϊόντα και υπηρεσίες. Δεν υπάρχει μονοπώλιο», απαντουν χαρακτηριστικά.

mykonos tripadvisor
mykonos tripadvisor

ieidiseis.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: