Καλό Λιβάδι: «Φράκαρε» το απορριμματοφόρο και οι εργαζόμενοι του Aegon έκαναν την δουλειά του Δήμου Μυκόνου (Φωτό+Βίντεο)

Οι κάδοι απορριμμάτων που θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες και στα βίντεο έχουν αλλάξει θέση στην Παραλία στο Καλό Λιβάδι τουλάχιστον τρεις φορές μέσα σε έναν χρόνο.

Αυτή την φορά ο Δήμος Μυκόνου και η Αρμόδια Αντιδημαρχία έκρινε σκόπιμο να τους τοποθετήσουν μπροστά στην παραλία ως ένα τουριστικό αξιοθέατο και μάλιστα μπροστά απο μια μεγάλη έκταση άμμου. Όπως θα δείτε και εσείς στα παρακάτω βίντεο κάθε φορά που το απορριμματοφόρο του Δήμου Μυκόνου πηγαίνει στο σημείο για την αποκομιδή «κολλάει» στην άμμο.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι οι υπεύθυνοι και οι εργαζόμενοι του AEGON βοήθησαν αρχικά να ξεφρακάρει το μεγάλο όχημα απο την άμμο ενώ στην συνέχεια μετέφεραν οι ίδιοι τους κάδους στο απορριμματοφόρο για να τους αδειάσουν.

Κύριοι του Δήμου και της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας στον Δήμο Μυκόνου μήπως οι κάδοι θα έπρεπε να τοποθετηθούν σε σημείο το οποίο δεν θα βρίσκεσαι σε κοινή θέα; Ή αυτός είναι ένας από τους τρόπους να τιμωρήσετε την εν λόγω επιχείρηση για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Καλό Λιβάδι;


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: