Κάτω Μύλοι – Στο σκοτάδι η περιοχή πέριξ του συμβόλου της Μυκόνου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το πιο αναγνωρίσιμο σημείο της Μυκόνου παραμένει μέχρι και σήμερα στην χειρότερη κατάσταση.

Ένας χώρος σχεδόν εγκαταλειμμένος, «βυθισμένος» στο σκοτάδι.

Οι διάσημοι Κάτω Μύλοι της Μυκόνου βρίσκονται… ξεχασμένοι από την Δημοτική Αρχή. Τα Δελτία Τύπου πολλά, οι ανακοινώσεις για… μελλοντικά έργα άλλα τόσα όμως το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.

Κάτοικοι κι τουρίστες τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι όταν πέφτει το σκοτάδι κυκλοφορούν με έναν φακό στο χέρι προκειμένου να διασχίσουν το σημείο, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις φθοράς και διάρρηξης των οχημάτων των οποίων παρκάρουν στο σημείο.

Οι Μυκονιάτες εμφανίζονται βαθιά στεναχωρημένοι από την διαχείριση του συγκεκριμένου ζητήματος από την Δημοτική Αρχή του Κωνσταντίνου Κουκά ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια όπου και ηγείται τον Δήμο έχει αφήσει στην τύχη του την περιοχή πέριξ των Διάσημων Λευκών Γιγάντων.

Παρακολουθήστε τα σχετικά Ρεπορτάζ του Δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδημητρακόπουλου και φυσικά την άποψη των Μυκονιατών που μιλάνε αποκλειστικά στον Δημοσιογράφο:

Η οργή και η αγανάκτηση των Μυκονιατών κρατάει καιρό. Παρακολουθήστε ένα ακόμα ρεπορτάζ του Γιώργου Παπαδημητρακόπουλου στο οποίο μιλάνε και λένε την άποψη τους ειδικοί επί του θέματος:


Follow us:

Διαβάστε ακόμη:

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: