Μύκονος: «Χρυσές» ξαπλώστρες έως και 600 ευρώ στην πρώτη σειρά στις παραλίες

Υπερβολικά είναι τα χρήματα που πρέπει να ξοδέψει κανείς αν θέλει να κάτσει πρώτο… τραπέζι-ξαπλώστρα σε γνωστές παραλίες της Μυκόνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, υπάρχουν και οι πιο «φθηνές», όπως για παράδειγμα στο Αγράρι, όπου το σετ ξαπλώστρας-ομπρέλας κοστίζει 30 ευρώ.

«Εμείς οι Μυκονιάτες πρέπει να στείλουμε μήνυμα και να κερδίσουμε τα 10.000 ευρώ για να πάμε σε κάποια παραλία», είπε ο δημοσιογράφος.

«30 ευρώ έχει το σετ εδώ στο Αγράρι και είναι μάλλον η φθηνότερη παραλία. Κανά-δυο έχουν μείνει εδώ, μετρημένες», συμπλήρωσε.

«Έχουν φτάσει και τα 600 ευρώ, είναι η ξαπλώστρα που είναι σαν κρεβάτι. Το θέμα και η ουσία της υπόθεσης είναι πόσοι την πατάνε από αυτές τις τιμές. Γιατί η ξαπλώστρα είναι το μοναδικό προϊόν που δεν υπάρχει στον κατάλογο η αναγραφόμενη τιμή. Κι ο τουρίστας, δεν μπορεί να φανταστεί ότι δίνει 200 ευρώ για το δωμάτιο και 400 ευρώ για μια ξαπλώστρα. Κι αυτό είναι ένα τρικ το οποίο το υπουργείο τουρισμού θα έπρεπε να το επιβάλλει, γιατί πάρα πολλοί την πατάνε...», τόνισε.

Παράλληλα διευκρίνισε πως δεν πρόκειται για κάποιο «πακέτο» που περιλαμβάνει και φαγητό: «600 ευρώ είναι μόνο το σετ με την ξαπλώστρα. Εμένα αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ο τουρίστας δεν ξέρει, βλέπει μια ωραία παραλία, λέει ας κάτσω εδώ και ξαφνικά έρχεται ο λογαριασμός. Θα έπρεπε όπως σε όλα στη ζωή μας, να υπάρχει μια τιμή. Αλλιώς δεν θα με σταματούσαν να μου λένε το παράπονό τους… ».

news.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: