Μύκονος: «Καμία παρατυπία» λέει το εστιατόριο με τα… χρυσά καβουροπόδαρα

Στην αντεπίθεση πέρασε το εστιατόριο στη Μύκονο με τα… χρυσά καβουροπόδαρα. Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός, τόνισε ότι εσκεμμένα πελάτες παραγγέλνουν σε εστιατόρια και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν, αφού αυτό δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Υποστήριξε ότι η επιχείρηση στη Μύκονο είναι καθόλα νόμιμη, μετά τη καταγγελία Αμερικανίδας ότι με την παρέα της πλήρωσαν 1.538 ευρώ για καβουροπόδαρα.

«Οι καταναλώσεις που γίνονται σε χώρους εστίασης, ξενοδοχειακά καταλύματα εάν δεν γίνει πληρωμή από τον καταναλωτή δεν στοιχειοθετούν ποινικό αδίκημα» είπε ο Νίκος Αγαπηνός. μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις».

Τόνισε ότι όλα τα προσφερόμενα είδη ήταν είδη πολυτελείας και πως «φυσικά τους δόθηκε ο κατάλογος».

«Η επιχείρηση έχει εφέτος μόνο τρεις ελέγχους από αρμόδιες υπηρεσίες και κρίθηκε, βρέθηκε νόμιμη σε όλα. Έχει νόμιμες άδειες (…) και δεν έχει βρεθεί καμία παρατυπία» υπογράμμισε ο δικηγόρος.

«Γίνονται καταγγελίες από ανθρώπους που θεωρούν ότι είναι ακριβά όταν σε σούπερ μάρκετ η αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος, μιλάω για αυτά τα περίφημα καβουροπόδαρα, σε σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας, διατίθενται το κιλό 406 ευρώ».

news.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: