Περιοδεία Μίνας Γκάγκα και Κατερίνας Μονογυιού σε Σύρο, Νάξο και Μύκονο για τις υπηρεσίες υγείας των νησιών

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα στις Κυκλάδες.

Μαζί, περιόδευσαν στη Σύρο, στη Νάξο και στη Μύκονο. Η Αναπληρώτρια Υπουργός συνοδευόταν από το διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστο Ροϊλό.

Η Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στη συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Νίκο Λειβαδάρα, όπου συζητήθηκαν διεξοδικά οι λύσεις για την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας του νησιού. Στη συνέχεια, η Αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και πραγματοποίησε σύσκεψη με στελέχη του Νοσοκομείου, με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη καθώς και φορείς, όπου κυρίαρχο θέμα στη συζήτηση ήταν η υποστελέχωση και η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, η βουλευτής Κυκλάδων συνόδευσε την Αναπληρώτρια Υπουργό στη Νάξο, όπου επισκέφτηκαν από κοινού το Νοσοκομείο Νάξου και πραγματοποίησαν σύσκεψη με στελέχη του Νοσοκομείου με σκοπό την ενδυνάμωση του, παρουσία του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανού.

Τέλος, η Κατερίνα Μονογυιού συνόδευσε την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας στην γενέτειρα της, στη Μύκονο, όπου και επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Μυκόνου, παρουσία του Δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά και της Προέδρου του Κέντρου Υγείας Μυκόνου Ντίνας Σαμσούνη. Η Αναπληρώτρια Υπουργός συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές και διαπίστωσε την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει το Κέντρο Υγείας Μυκόνου, το οποίο καλείται να καλύψει τις υγειονομικές ανάγκες χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών ενός από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.
Τέλος, την Τρίτη 19 Ιουλίου, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε στη Σύρο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, που αποτελούνταν από τους βουλευτές Αναστάσιο Δημοσχάκη, Κωνσταντίνο Μπλούχο, Ιάσωνα Φωτήλα και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη.

Το κλιμάκιο πραγματοποίησε επίσκεψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων, στο Ναυπηγείο Νεωρίου, στην Τοπική Διεύθυνση Α’ Κυκλάδων του ΕΦΚΑ, στο Λιμεναρχείο και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Νίκο Λειβαδάρα, εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου και των παραγωγικών φορέων, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και τη ΔΕΕΠ Κυκλάδων.

iefimerida.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: