Έκκληση της Κατερίνας Μονογυιού να μην υπάρξει συνωστισμός στην κηδεία του αδελφού της

Η σορός, του άτυχου 45χρονου θα μεταφερθεί αύριο το πρωί στις 7:30, από το λιμάνι της Ραφήνας στο λιμάνι της Μυκόνου. Τη σορό, θα συνοδεύει η αδερφή του, κ. Κατερίνα Μονογυιού.

Η βουλευτής Κυκλάδων, κάνει έκκληση να μην υπάρξει συνωστισμός στην τελετή της κηδείας και να γίνει όσο το δυνατόν σε στενό οικογενειακό κύκλο, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Να σημειωθεί επίσης ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η οικογένεια του εκλιπόντος ζητά να μην υπάρξουν στέφανα αλλά αντί αυτών, τα όποια χρήματα να δοθούν στο Γηροκομείο του Αγίου Ιωάννου Ταλάντων Σύρου, της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου.

Διαβάστε την ανακοίνωση της οικογένειας:

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην

Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: