Μύκονος: 500 ευρώ για έναν καναπέ στον Πάνορμο

Στον Πάνορμο, μια από τις πλέον δημοφιλείς παραλίες του νησιού, το Beach Club Principote ανακοίνωσε τις τιμές για το καλοκαίρι του 2022. Στην economy κατηγορία του Principote, ένα σετ βελούδινες ξαπλώστρες με ομπρέλα και 2 πετσέτες κοστίζουν 160 ευρώ.

Μάλιστα, όσοι θέλουν να πληρώσουν 80 ευρώ για μια βουτιά στο πολυτελές Beach bar θα πρέπει να έχουν κάνει κράτηση μέχρι τις 10.30. Σε διαφορετική περίπτωση, το τμήμα κρατήσεων τηρεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι VIP υπηρεσίες και η… τετραψήφια ελάχιστη κατανάλωση

Το Principote παρέχει και VIP υπηρεσίες για τις οποίες το κόστος αγγίζει τετραψήφια νούμερα…

Οι προνομιούχοι θαμώνες του Πανόρμου θα πληρώσουν 500 ευρώ για ένα μεγάλο καναπέ 3 ατόμων, μια ομπρέλα και πετσέτες θαλάσσης. Παράλληλα, το Principote τους παρέχει και ντουλαπάκια ασφαλείας για τα προσωπικά τους είδη. Ο λογαριασμός ανεβαίνει καθώς στον τιμοκατάλογο της VIP κατηγορίας περιλαμβάνεται και ελάχιστη κατανάλωση 2.000 ευρώ για κάθε καναπέ.

Το ποσό αυτό ανεβαίνει για τους πελάτες οι οποίοι θα επιλέξουν να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα από τα πρώτα τραπέζια του Principote Restaurant. Εκεί, η ελάχιστη κατανάλωση αγγίζει τα 3.000 ευρώ ανά καναπέ μαζί με τα 500 ευρώ για έναν καναπέ.

Οι διάσημοι σεφ και bar tenders του Principote υπόσχονται υψηλής ποιότητας δημιουργίες.

protothema.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: