Μύκονος: Μεγιστάνας του real estate στο Ντουμπάι ξόδεψε 100.000 ευρώ σε σαμπάνιες Dom Perignon

Ο Γερμανός «βασιλιάς» της κτηματομεσιτκής αγοράς επί δυο συνεχόμενες ημέρες άνοιγε και κερνούσε στο Principote φίλους του και καλλονές που περνούσαν τυχαία, χωρίς να νοιάζεται για τίποτε – Δείτε φωτογραφίες

Είναι κάποια μεσημέρια στο νησί των ανέμων που ενώ όλα κυλούν σε φυσιολογικούς ρυθμούς, γίνεται κάτι και αλλάζουν όλα σε μια στιγμή, όπως ακριβώς συνέβη στο Principote για δυο συνεχόμενες ημέρες, από τον ίδιο άνθρωπο που τα έδωσε όλα.

Για την ακρίβεια πλήρωσε 100.000 ευρώ- από πενήντα την κάθε ημέρα- ανοίγοντας μόνο λευκές σαμπάνιες Dom Peringon κατά συρροή, προκειμένου να κεράσει φίλους και όχι μόνο, στέλνοντας τον λογαριασμό σε δυσθεώρητα μεν, αλλά απολύτως φυσιολογικά για την Μύκονο του Ιουλίου, ύψη.

Πρόκειται για Γερμανό πολυεκατομμυριούχο, μεγιστάνα του real estate που κατοικεί μόνιμα στο Ντουμπάϊ, ο οποίος βρέθηκε στο νησί για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μαζί με φίλης του.

Εκείνο το μεσημέρι της περασμένης εβδομάδας, ο συγκεκριμένος μετά το φαγητό και όταν άρχισε να ανεβαίνουν οι διαθέσεις, ξεκίνησε να ανοίγει μόνο λευκές Dom Perignon με ρυθμό πολυβόλου, αρχίζοντας να κερνάει και άλλους θαμώνες του Principote.

mikonos-

Μετά από δυο και πλέον ώρες οι άδειες φιάλες άρχισαν να συσσωρεύονται και ο τελικός λογαριασμός ανήλθε στις πενήντα χιλιάδες ευρώ, τα οποία πλήρωσε χαλαρά ενώ ζήτησε να του κρατήσουν το ίδιο τραπέζι και την επόμενη μέρα.

Όπερ και εγένετο φυσικά, αφού όπως αποδείχθηκε είχε την ίδια διάθεση για να διασκεδάσει και να στήσει άλλο ένα πάρτι με σαμπάνιες, όταν ανέβηκε η ήδη καλή διάθεση του, επιλέγοντας και πάλι μόνο Dom.

mikonos-sampanies

Το σκηνικό επαναλήφθηκε, το κοντέρ του λογαριασμού σταμάτησε πάλι στις πενήντα χιλιάδες και ο Γερμανός επιχειρηματίας έφυγε χαρούμενος, χωρίς να ασχοληθεί καν με τις εκατό συνολικά χιλιάδες που ξόδεψε για τον συγκεκριμένο αφρώδη οίνο.

Οι φωτογραφίες των δυο ημερών είναι ενδεικτικές για το το μπορεί να συμβεί στη Μύκονο, ένα απλό μεσημέρι του Ιούλη από έναν big spender που απλά ήρθε στο κέφι και αποφάσισε να στήσει το δικό του ξεχωριστό πάρτι.

protothema.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: