Μύκονος: Ο δισεκατομμυριούχος Nick Candy, οι κλασικές αξίες και ο Ντερούλο

Η παρέα των τριών ανδρών που δειπνούσε την Κυριακή  το βράδυ στο Billionaire τράβηξε τα βλέμματα και προκάλεσε συζητήσεις αφού στο τραπέζι καθόντουσαν ο Nick Candy, ο γνωστός Βρετανός δισεκατομμυριούχος του real estate, ο Ισραηλινός Τέντι Σάγκι γνωστός παροικούντας την Μύκονο ο οποίος έχει επενδύσει σε καινούριες βίλες που χτίζει στην Ψαρού και ο δικός μας Πέτρος Στάθης που πριν λίγους μήνες συζητήθηκε για την εξαγορά του Kensho στην πιο διάσημη παραλία του νησιού.

candi_sagi_in__2_

Ο Candy με προσωπική περιουσία δυο δισεκατομμυρίων λιρών Αγγλίας, μαζί με τον αδερφό του είναι ευρέως γνωστοί ως Candy & Candy και είναι οι πιο διάσημοι εκπρόσωποι του real estate στην Βρετανία, υπεύθυνοι για το εκπληκτικό και πανάκριβο συγκρότημα κατοικιών One Hyde Park.

Η συζήτηση των τριών ήταν χαλαρή ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές σε μελλοντικές δουλειές  την ίδια στιγμή που στο club των πλουσίων το οποίο ψάχνει ακόμη την δυναμική των πρώτων ημερών, το σόου τράβηξε τα βλέμματα.

candi_sagi_in__3_
candi_sagi_in__1_
candi_sagi_in__4_

Ένα άλλο σόου εκτυλισσόταν μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο μακριά, στο κλασικό Sea Satin κάτω από τους μύλους όπως το ξέρουμε όλοι κι ας λέγεται τώρα Gryparis, με τους πελάτες να χορεύουν πάνω στα τραπέζια.

Κάποια από αυτά είχαν καταλήξει στη θάλασσα πολλές φορές σε άλλες εποχές και σε μια άλλη Μύκονο όπου όλα ήταν διαφορετικά και ίσως λίγο πιο ανεπιτήδευτα, πριν από την επέλαση των Αράβων, των Ισραηλινών και των Αμερικανών big spenders την τελευταία δεκαετία. 

myk
myk3
myk4
myk2

Από τότε ελάχιστα πράγματα έχουν μείνει ίδια στο νησί όπως η παραλία στην Λια με τον Ιταλό Μάσιμο, που παράτησε την Morgan Stanley, το βροχερό Λονδίνο και μια καριέρα χρηματιστή όταν πάτησε το πόδι του στη Μύκονο.

Μια Μύκονο που διάγει μια περίεργη και τρελή συνάμα σεζόν με ορδές τουριστών, ενίοτε τρελούς ημερήσιους τζίρους, βράδια αξημέρωτα και σταρ όπως ο Τζέισον Ντερούλο που εμφανίζεται αύριο στο Santanna.

IMG_9604
IMG_9603

protothema.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: