Μύκονος: Πώς έγινε η επίθεση στον ξενοδόχο Θοδωρή Κουσαθανά

Εκτός κινδύνου βρίσκεται ο επιχειρηματίας Θοδωρής Κουσαθανάς, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Ποσειδών» στη περιοχή Βίδα της Χώρας της Μυκόνου που δέχθηκε επίθεση  από έναν μαυροφορεμένο σωματώδη άνδρα μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της περιοχής. Σύμφωνα με στενό συγγενικό του πρόσωπο, ο ξυλοδαρμός έχει καταγραφεί από κάμερα παραπλήσιας επιχείρησης.

«Διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του δράστη, ο οποίος φορούσε μαύρα και ξεχωρίζει λόγω της σωματικής του διάπλασης», λέει ο συγγενής του θύματος. Και συνεχίζει: «Τη στιγμή της επίθεσης μιλούσαμε μαζί στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι τον χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο και κατέβηκε να δει τι είχε συμβεί. Μου είπε χαρακτηριστικά, ” Περίμενε μισό λεπτό “. Μετά άνοιξε τη πόρτα, ενώ ταυτόχρονα τον πλησίασε ο οδηγός του Ι.Χ. Πριν καλά-καλά προλάβει να αντιδράσει ο Θοδωρής, όπως φαίνεται στη κάμερα, δέχεται δύο απανωτές γροθιές. Επιτόπου ο άγνωστος αυτός άντρας βγάζει μια πτυσσόμενη σιδερόβεργα και του την κατεβάζει στο κεφάλι. Είχε πρόθεση να τον αποτελειώσει. Πρόκειται για ξεκάθαρη δολοφονική ενέργεια”.

Το θύμα έπεσε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα, οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν 14 ράμματα. Όσον αφορά στο κίνητρο της επίθεσης, ο συγγενής του Θοδωρή Κουσαθανά πιθανολογεί ότι πρόκειται για άτομα της νύχτας που είχαν προηγούμενα με τον επιχειρηματία. «Έχουμε ενημερώσει την Αστυνομία, γνωρίζουν τα πάντα»,  σημείωσε ο συγγενής του ξενοδόχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, ένα Fiat 500 λευκού χρώματος, ήταν κλεμμένο. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, όμως εκφράζονται φόβοι ότι έχει καταφέρει να διαφύγει.

protothema.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: