Μύκονος: Το χάος, οι ουρές χιλιομέτρων και τα 5.800 transfers

Δεν έχει καμία σημασία τι ώρα θα έχει την ατυχή έμπνευση κάποιος να φύγει από τη βίλα ή το ξενοδοχείο του στον Ορνό, στην Άνω Μερά, τα Χουλάκια η το Καλό Λιβάδι για να κατέβει στη Χώρα της Μυκόνου.

Αυτό που θα ζήσει είναι μια αξέχαστη εμπειρία μέσα στο αυτοκίνητο, το ταξί ή το transfer που τον μεταφέρει μαζί με την παρέα του, αφού θα περάσει από μια έως δυο ώρες ανάλογα με την απόσταση για να φτάσει στη Φάμπρικα ή το παλιό λιμάνι.

Το κυκλοφοριακό είναι πλέον τεράστιο πρόβλημα στο νησί των ανέμων
, ειδικά τις βραδινές ώρες, όταν όλοι θέλουν να κατέβουν στην πρωτεύουσα του νησιού, αφού μόλις πλησιάζεις στα δυο με τρία χιλιόμετρα αρχίζουν οι ουρές.

Την κατάσταση έχουν επιδεινώσει τα χιλιάδες οχήματα για transfers -οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 5.800 mini buses ή βανάκια-που κυκλοφορούν σε ένα οδικό δίκτυο που δεν το λες και καλό, αφού οι στενοί δρόμοι κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση.

Κάπως έτσι ένας από τους χιλιάδες άτυχους οδηγούς χρειάστηκε δυόμιση ώρες για να φτάσει από το Καλό Λιβάδι στη Χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και ακόμη το φυσάει και δεν κρυώνει.

newsauto.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: