Μύκονος: Το τρελό reunion του Ινδού Κροίσου στο Nammos, τα τελευταία πάρτι και όσοι έκλεισαν νωρίς

Σάββατο μεσημέρι στην Ψαρού, το Nammos «φλέγεται» και οι σερβιτόροι τρέχουν και δεν φτάνουν αφού το reunion ενός Ινδού εκατομμυριούχου με τους παλιούς συμμαθητές του από το πανεπιστήμιο μετατράπηκε σε ένα τεράστιο πάρτι.

Από το τραπέζι του έφευγαν μπουκάλια προς όλες τις κατευθύνσεις για παρέες στο μαγαζί που έβλεπαν ξαφνικά να τους φέρνουν τρίλιτρες φιάλες ροζέ των 3.000 ευρώ για να πιουν, η συλλεκτικές τεκίλες.

mykonos_nammos___1_

Ο λογαριασμός του Ινδού που συστηνόταν ως Μαξ, έφτασε λίγο πάνω από τις 200.000 ευρώ μέσα σε τρεις ώρες και τα άδεια μπουκάλια ήταν τα απομεινάρια ενός ξέφρενου πάρτι στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Του μήνα που η Μύκονος αρχίζει πλέον να χαλαρώνει από την τρέλα των δυο προηγούμενων μηνών, όπου όλοι είναι στα κόκκινα αφού το νησί βουλιάζει από κόσμο που συνωστίζεται στ@ διάσημα κλαμπ.

mykonos_nammos___4_
mykonos_nammos___3_

To Pacha στην Φτελιά έκανε την Τετάρτη το τελευταίο του πάρτι για φέτος, ενώ απέναντι το Akemagou βούλιαξε από κόσμο το Σάββατο στο closing πάρτι του, την ίδια στιγμή που ο Valeron με την μπάντα του δονούσε τον Scorpios.

mykonos_nammos___2_

Ο Σεπτέμβριος βρίσκει την Μύκονο σαφώς πιο χαλαρή ενώ κάποια διάσημα στέκια όπως το πολυσυζητημένο Billionaire λειτούργησε μόλις για ένα μήνα, αφού άνοιξε τέλος Ιουλίου, χωρίς να μπορεί να κριθεί αφού η δυναμική του θα φανεί την επόμενη χρονιά.

Προς το παρόν τα Σαββατοκύριακα το νησί των ανέμων γεμίζει και αν είσαι άτυχος ή αφελής και δεν ζητήσεις τιμοκατάλογο μπορείς να πληρώσεις μια φιάλη τζιν 650 ευρώ, όπως συνέβη σε μια παρέα από την Αθήνα που διασκέδασε σε διάσημο μπαρ και όταν ήρθε ο λογαριασμός κόντεψαν να πέσουν κάτω, όχι επειδή είχαν πιει αλλά από την τιμή!

protothema.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: