Μύκονος: Ξαπλώστρες από “χρυσάφι” με ελάχιστη κατανάλωση 2000 ευρώ – Τιμές που… ζαλίζουν

Η καλοκαιρινή σεζόν έχει ήδη αρχίσει, με την Μύκονο να υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες. “Πιστεύουμε ότι αυτή η χρονιά εκτός απροόπτου θα είναι μία καλή σεζόν, ήδη υπάρχουνε πολλές κρατήσεις και προκρατήσεις, θα αρχίσει κόσμος να έρχεται”, είπε στο Mega και το “Live News” ο Ηρακλής Ζησιμόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών του νησιού.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Μύκονος απευθύνεται πλέον σε “μεγάλα πορτοφόλια”, με τις τιμές για μία ξαπλώστρα να είναι αστρονομικές.

“Προφανώς υπάρχουν μαγαζιά που είναι πλέον παγκοσμίου φήμης και εκεί κάποιος για να βρει μία ξαπλώστρα θα πρέπει να δώσει το ανάλογο τίμημα και να κάνει προκράτηση πολύ νωρίς” πρόσθεσε ο κ. Ζησιμόπουλος.

Τιμές που… ζαλίζουν

Τα τηλέφωνα χτυπάνε από τώρα, με τους τουρίστες να ζητούν ρεζερβέ την ξαπλώστρα που θέλουν, καθώς φοβούνται ότι δε θα βρουν διαθέσιμη. Οι τιμές ωστόσο στις γνωστές παραλίες του νησιού “ζαλίζουν”.

Για παράδειγμα, για ένα σετ βελούδινες ξαπλώστρες με ομπρέλα και πετσέτες, δύο άτομα θα πρέπει να δώσουν 160€ μόνο για την κράτηση.

“Μαζί με την κράτηση του ξενοδοχείου κάνουν και κράτηση στην ξαπλώστρα, στο εστιατόριο, κάνουν την κράτηση και στα νυχτερινά μαγαζιά, δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι με πρόγραμμα σεταρισμένο από πριν” εξηγεί ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών.

Για τις VIP υπηρεσίες όμως, η μεγάλη ξαπλώστρα-καναπές τριών ατόμων με ομπρέλα και πετσέτες θαλάσσης κοστίζει 500€. Η ελάχιστη κατανάλωση από την άλλη ανέρχεται μέχρι και τα 2.000€ ανά καναπέ.

Για αυτούς που θέλουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη μπορούν να δειπνήσουν παράλληλα στα εστιατόρια της κάθε παραλία. Σε μερικές περιπτώσεις όμως, η ελάχιστη κατανάλωση αγγίζει τα 3.000€.

“Όταν κάποιος άνθρωπος πληρώνει τετραψήφιο νούμερο για να κλείσει μία ξαπλώστρα σε μία παραλία θέλει το αντίστοιχο σέρβις, αν το σέρβις αυτό το απολαμβάνει τότε δεν έχει πρόβλημα να δώσει όσα χρήματα χρειάζονται” καταλήγει ο κ. Ζησιμόπουλος.

thetoc.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: