Μύκονος report: «Φωτιά» οι τιμές για ξαπλώστρες, φτάνουν ακόμη και στα 700 ευρώ!

Οι επιχειρηματίες των beach bars της Μυκόνου περιμένουν πώς και πώς τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν μετά τα δύο άσχημα χρόνια που προηγήθηκαν λόγω του κορωνοϊού.

Πολλοί, μάλιστα, έχουν προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις προκειμένου να προσελκύσουν τους τουρίστες στη δική τους παραλία για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Για παράδειγμα, το ξακουστό «Nammos» στην Ψαρρού έκανε ανακαίνιση μπροστά από το εστιατόριο. Οι καινούργιες ξαπλώστρες από μαόνι και ατσάλι κόστισαν 5.000 ευρώ η καθεμία.

Σε ό,τι αφορά το κόστος χρήσης τους, το σετ της πρώτης σειράς ορίστηκε στα 300 ευρώ κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής σεζόν. Προφανώς, απευθύνεται στα «βαριά» πορτοφόλια. Οι επόμενες σειρές είναι σαφώς πιο φθηνές, στα 210 ευρώ.

Ακριβή είναι και η παραλία Παράγκα όπου βρίσκεται το beach bar «SantaAnna».

Όσοι το προτιμήσουν για το μπάνιο τους, θα κληθούν να καταβάλουν 700 ευρώ για σετ τριών ατόμων στην μπροστινή σειρά. Τα 200 ευρώ αντιστοιχούν στις ξαπλώστρες και στις ομπρέλες. Παράλληλα, έχει οριστεί και 500 ευρώ ως μίνιμουμ κατανάλωση.

Στη δεύτερη σειρά, το σετ είναι στα 600 ευρώ (με τα 400 να αφορούν τη μίνιμουμ κατανάλωση).

Από εκεί και πέρα, στο «Solymar» στο Καλό Λιβάδι, οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες στις δύο μπροστινές σειρές φτάνουν τα 130 ευρώ (το σετ). Οι υπόλοιπες είναι κατά σαράντα ευρώ πιο φθηνές.

Στη Φτελιά, η αντίστοιχη τιμή στο «Alemagou» είναι της τάξεως των 120 ευρώ ανά σετ. Εντούτοις, ο λουόμενος είναι υποχρεωμένος να «κλείσει» και τραπέζι για φαγητό στο εστιατόριο της επιχείρησης.

Πάντως, για τον Ιούνιο οι τιμές είναι σαφώς πιο προσιτές. Για παράδειγμα, στην παραλία του Πανόρμου όπου υπάρχει το «Principote», το σετ ομπρέλας και ξαπλώστρας μέχρι τις 16 Ιουνίου φτάνει τα 70 ευρώ. Από την επόμενη ημέρα θα κοστίζει 80 ευρώ.

Βέβαια, υπάρχουν και τα VIP beds με 500 ευρώ.

Γενικά, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, ο επισκέπτης της Μυκόνου μπορεί να βρει ξαπλώστρα και με 40 έως 60 ευρώ.

iciao.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: