Μύκονος : Οι τρεις φωτογραφίες που πρέπει να βγάλεις

Μύκονος : Ο Elon Musk και πολλοί άλλοι επιχειρηματίες και celebrities έχουν επισκεφτεί το νησί των Ανέμων το φετινό καλοκαίρι και ήδη έχουμε δει τα πρώτα πλάνα και τις φωτογραφίες να εμφανίζονται στο Instagram!

Αν είσαι ένα από τα πλάσματα που ετοιμάζουν βαλίτσα για το νησί με τα υπέροχα σοκάκια τότε πρέπει να ξέρεις πως επιβάλλεται να βγάλεις τρεις φωτογραφίες και να τις αναρτήσεις στον λογαριασμό που διαθέτεις στο Instagram. Εξάλλου, οι φωτογραφίες είναι οι καλύτερες αναμνήσεις που μπορούμε να έχουμε.

Η Μύκονος είναι ένα νησί το οποίο διαθέτει πολλές ομορφιές και τα μέρη στα οποία πρέπει να βγάλεις φωτογραφίες είναι τα εξής :

#1. Ανεμόμυλοι

Οι υπέροχοι ανεμόμυλοι στη χώρα του νησιού έχουν φωτογραφηθεί από τους πάντες και μάλιστα, γνωστοί οίκοι μόδας τους έχουν “φιλοξενήσει” σε καμπάνιες τους. Θέλεις να τους βγάλεις φωτογραφία μόνους τους ή να ποζάρεις μπροστά τους; Όλα λειτουργούν!

#2.Ματογιάννια

Τα θρυλικά σοκάκια του νησιού διαθέτουν πολλά σημεία όπου μπορείς να φωτογραφηθείς και να καθίσεις για να απολαύσεις την περατζάδα του νησιού! Υπάρχουν και σκαλάκια στα οποία μπορείς να αράξεις!

#3. Παρεκκλήσια

Στο νησί υπάρχουν πανέμορφα λευκά παρεκκλήσια στα οποία μπορείς να φωτογραφηθείς, αλλά θα σου προτείναμε να τα βγάλεις φωτογραφία μόνα τους και να αναδείξεις την ομορφιά τους χωρίς να βάλεις κανένα φίλτρο!

citynow.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: