Μύκονος: Η νέα τάση των πολυεκατομμυριούχων τουριστών – Διοργανώνουν αρχαιοελληνικά… πάρτι [βίντεο]

Η δημοφιλία της Μυκόνου αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για πολλούς ξένους να έρθουν πιο κοντά με τον ελληνικό πολιτισμό.

Αν και η αιτία που οι περισσότεροι ταξιδιώτες προτιμούν το νησί των Ανέμων είναι για λόγους που δεν σχετίζονται άμεσα με την παράδοσή μας, υπάρχουν και αυτοί που με την ευκαιρία του ταξιδιού τους στην Ελλάδα, για να απολαύσουν τις διακοπές τους στον δημοφιλή προορισμό, θέλουν να ζήσουν… αρχαιοελληνικά.

Πρόσφατα, άλλωστε, ο Έλον Μασκ δεν περιορίστηκε στις παραλίες και τη… Μικρή Βενετία, κατά τις σύντομες διακοπές του στη Μύκονο, αλλά επισκέφτηκε και τη Δήλο, έναν εκ των πιο ιερών τόπων της αρχαιότητας, ο οποίος μέχρι τις μέρες μας αποτελεί κάτι μοναδικό στον κόσμο.

Σε ρεπορτάζ του Alpha, μιλάει η διοργανώτρια εκδηλώσεων Κατερίνα Σαμιωτάκη, η οποία αναφέρει ότι η νέα τάση, τουλάχιστον για τα… υψηλά βαλάντια των τουριστών, είναι τα… πάρτι με αρχαιοελληνικό περιεχόμενο!

Πρόσφατα, ένας πολυεκατομμυριούχος Ινδός ζήτησε τη διοργάνωση ενός πάρτι που περισσότερο έφερνε σε αρχαιοελληνική ιεροτελεστία, με τους… 12 θεούς. Το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται στο βίντεο, είναι πράγματι εντυπωσιακό και παραπέμπει σε χολιγουντιανή ταινία για την Αρχαία Ελλάδα.

Άλλοι πάλι, αρέσκονται περισσότερο στα ευγενή πλάσματα της μυθολογίας μας και ζητούν στα πάρτι να υπάρχουν και… γοργόνες.

Το κόστος αυτών των εκδηλώσεων μπορεί να ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ, αλλά αυτό δεν φαίνεται να προβληματίζει τον πελάτη.

Δείτε το ρεπορτάζ

iefimerida.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: