Νέα ξενοδοχεία πολυτελείας σε Μύκονο και Κέα

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία στη Μύκονο και στην Κέα.

Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.

Αναλυτικά, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΚΥΡΗΝΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 54 δωματίων των 162 κλινών στη θέση Ορνός της Μυκόνου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 9.634.130,14 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 9.116.836,61 ευρώ.

Νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Κέα

Παράλληλα, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης KEA LAND MΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ I.K.E., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 4 αστέρων, δυναμικότητας 38 δωματίων των 76 κλινών στη θέση Καστελάκια Ποισσών της Κέας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 4.925.780 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 4.925.780 ευρώ.

tornosnews.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: