Ο μεγάλος γαλλικός όμιλος Bagatelle έρχεται στη Μύκονο

Ο γαλλικός όμιλος πολυτελών εστιατορίων και beach club Bagatelle κάνει την είσοδό του αυτό το καλοκαίρι στη Μύκονο, ανοίγοντας το Bagatelle Mykonos.

Τα εστιατόρια και beach club του ομίλου Bagatelle, ο οποίος ιδρύθηκε το 2008 με την πρώτη του περιοχή δραστηριοποίησης να είναι η Νέα Υόρκη, ενσαρκώνουν το πνεύμα της Γαλλικής Ριβιέρας σε όλο τον κόσμο, και έχουν εξαπλωθεί σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως το Λονδίνο, το Μαϊάμι, το Σεντ Τροπέζ, το Σεντ Μπαρθ, το Τουλουμ, το Ντουμπάι κλπ.

Το Bagatelle Mykonos πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στις 24 Μαϊου και από το ηλιοβασίλεμα θα προσφέρει διασκέδαση με μουσικές DJ και χορό ενώ θα περιλαμβάνει εστιατόριο, lounge και μπαρ.

Βασικός σεφ θα είναι ο κ. Rocco Seminara (γνωστός για την εργασία του στο Hotel Martinez στις Κάννες και το Hôtel de Paris Monte-Carlo και κάτοχος του βραβείου Neptune Prize), ο οποίος σε συνεργασία με τον κ. Joseph Kahat θα ετοιμάζει φρέσκα μεσογειακά πιάτα. Ο κ. Kahat έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα και έχει εργασθεί δίπλα σε σεφ με αστέρια Michelin.

tornosnews.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: