Οι νταντάδες της Μυκόνου: Να γιατί οι οικογένειες από όλο τον κόσμο επιλέγουν το φοβερό αυτό νησί!

Μύκονος είναι ένας από τους κορυφαίους καλοκαιρινούς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Είναι, άλλωστε, ένα νησί που, πέραν της φυσικής ομορφιάς του, διαθέτει τις κατάλληλες ξενοδοχειακές µονάδες για να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, αλλά και διαμονή µε ασφάλεια µε βάση όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σε μια προσπάθεια το νησί να προσελκύσει και πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά εδώ και λίγο καιρό έχουν δημιουργηθεί υπηρεσίες φύλαξης παιδιών ώστε οι γονείς να απολαύσουν τις διακοπές τους ξέγνοιαστα ενόσω τα παιδιά είναι υπό την φροντίδα έμπειρων νταντάδων/παιδαγωγών.

Όπως διαβάζουμε στο protothema.gr οι υπηρεσίες «MyNanny»«Gaitanaki» και «Mykonos Best Nannies» εξυπηρετούν ευκατάστατες οικογένειες του εξωτερικού που κάνουν τις διακοπές τους στο νησί
Οι απαιτήσεις από πελάτες υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων που μισθώνουν για τις διακοπές τους πολυτελείς επαύλεις δημιούργησαν την ανάγκη για τη λειτουργία γραφείων παροχής νταντάδων στη Μύκονο.

Δυο νεαρές κοπέλες από την Θεσσαλονίκη η Θεοδώρα και η Γεωργία Φουρουντσίδου που διατηρούν ένα τέτοιο γραφείο μιλούν στο protothema.gr: «Ουσιαστικά εγώ και η αδερφή μου κάναμε babysitting χρόνια στη Μύκονο και βλέπαμε ότι τα request ήταν παρά πολλά και δεν προλαβαίναμε οι δυο μας» λέει στο protothema.gr η Θεοδώρα Φουρουντσίδου.

«Επομένως αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την εταιρεία μας το MyNanny, η ομάδα της οποίας αποτελείται από καταρτισμένο προσωπικό με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της φύλαξης και της δημιουργικής απασχόλησης παιδιών».

Η ομάδα του γραφείου Gaitanaki αποτελείται απο 18 παιδαγωγούς – βρεφονηπιοκόμους. Καλύπτοντας αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ρωσικά και αραβικά, εξυπηρετούν τα νησιά των Κυκλαδων.

Όσον αφορά το προφίλ των πελατών, σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για ευκατάστατες οικογένειες του εξωτερικού οι οποίες διάλεξαν την Μύκονο για προορισμό των οικογενειακών τους διακοπών.

infokids.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: