Περιοδεία των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS 2022 στη Μύκονο

Ο μεγαλύτερος θεσμός της χώρας, τα GS HELLAS, στα πλαίσια προώθησης της χώρας της φετινής τους χρονιάς, που είναι αφιερωμένη στη θάλασσα βρέθηκαν στη Μύκονο.

Στα 12 χρόνια, από την γέννηση τους, για πρώτη φορά βρέθηκαν στο νησί. Μέρος των φιναλίστ, ξεναγήθηκε μέρα και νύχτα στα σοκάκια του νησιού και τις πανέμορφες παραλίες.

kall4

Οι φιναλίστ φωτογραφήθηκαν σε κάθε σημείο του νησιού των ανέμων, με αποκορύφωμα ένα καταπληκτικό editorial στους Μύλους της Μύκονου, οι οποίοι αποτελούν και σήμα κατατεθέν για το κυκλαδίτικο νησί. Εκεί τα κορίτσια ντυμένες όλες total white, έδειξαν τι εστί class beauty για την Ελλάδα.

kall1

Όλες οι φιναλίστ ενημερώθηκαν για την γυναίκα-σύμβολο της Μυκόνου, την Μαντώ Μαυρογένους και τον ρόλο της στην ελληνική επανάσταση και φυσικά φωτογραφήθηκαν δίπλα από την αγαλμάτινη προτομή της.

Μεγάλη τιμή και χαρά, αποτέλεσε που άνοιξε το σπίτι της αποκλειστικά για τον θεσμό η αδελφή της Mις Υφήλιος 1964 Κορίνας Τσοπέη, στη Μύκονο, η κα Μπετίνα Τσοπέη, που είναι μια διαχρονική κούκλα επίσης.

Η κα Μπετίνα Τσοπέη ενημερώθηκε από τον executive supervisor του θεσμού, κ. Στράτο Παφλιωτέλλη για την προετοιμασία της φετινής χρονιάς, αλλά και για την πορεία των Εθνικών Καλλιστείων στο εξωτερικό, το έργο που προβάλλει ο θεσμός και το όραμα του, που δεν είναι άλλο από την διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού, μέσω των διεθνών πρεσβευτών μας. kall3

Μαζί με τον υπεύθυνο παραγωγής, κ. Στέλιο Καλογερά, παρέδωσαν στην κυρία Τσοπέη, τα δώρα συμβολικά, που ήταν ένα μπλουζάκι με το σύνθημα TAKE OYR HISTORY BACK, μία κούπα καφέ των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS και ένα πιστό αντίγραφο του Παρθενώνα, το οποίο συνόδευε το σύνθημά μας.

Η κυρία Τσοπέη συνομίλησε με όλες τις φιναλίστ, τις φωτογράφησε και η ίδια, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένη τόσο από την ομορφιά των κοριτσιών, όσο και από τους τρόπους τους. Τα κορίτσια διασκέδασαν επίσης στο OPIA και TABU και κατάλαβαν πως στη Μύκονο, η διασκέδαση έχει άλλο «χρώμα».

espressonews.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: