Σε τουρίστες από ΗΠΑ και Καναδά στοχεύει η Μύκονος

Στις προωθητικές δράσεις του ΕΟΤ ΗΠΑ – Καναδά θα συμμετέχει το πρόγραμμα Mykonos Promo – FlyIng to Greece που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα σε μεγάλες πόλεις της Βόρειας Αμερικής. Αυτό συζητήθηκε κατά τη συνάντηση του Προϊσταμένου ΕΟΤ ΗΠΑ – Καναδά, κ. Κων/νου Χαροκόπου με τον Ambassador Mykonos Promo – HACC New York στη Μύκονο και επικεφαλής του προγράμματος, κ. Κων/νου Σκαγιά, στο πλαίσιο της έκθεσης Seatrade Cruise Global που πραγματοποιείται στο Μαϊάμι.

ΗΠΑ και Καναδάς είναι από τις σημαντικότερες αγορές εξερχόμενου τουρισμού, υψηλού εισοδηματικού και μορφωτικού επιπέδου, με έκδηλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα και ιδιαιτέρως για τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Ήδη από τις πρώτες ημέρες της έκθεσης, η επισκεψιμότητα στο περίπτερο του προγράμματος είναι ιδιαιτέρως μεγάλη, με τους Αμερικανούς να εκφράζουν την επιθυμία τους να επισκεφθούν τους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς. Σημαντικό είναι, επίσης, το ενδιαφέρον από υψηλά ιστάμενους τουριστικών οργανισμών άλλων χωρών για αμοιβαία συνεργασία και «χτίσιμο γεφυρών» επικοινωνίας και τουριστικών ροών.

IMG-20220428-WA0002
IMG-20220428-WA0001

Η ομάδα του προγράμματος αξιοποιώντας την κατά πρόσωπον επικοινωνία καθώς και τα σύγχρονα διαδραστικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή της, συνεχίζει τις αποτελεσματικές δράσεις προώθησης στοχεύοντας στην αύξηση των ωφελειών για τα μέλη της.

protothema.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: