Τρία νησιά των Κυκλάδων σε δέκα ώρες επισκέφτηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

Συγκεκριμένα μετά την Σύρο και την Νάξο η κα Γκάγκα επισκέφτηκε και το νησί της Μυκόνου και το Κέντρο Υγείας, λίγο πριν αποχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα, ολοκληρώνοντας την περιοδεία της στις Κυκλάδες.

Επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας και του Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, με τη συνοδεία της Βουλευτή Κυκλάδων ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού. Στο Κέντρο Υγείας τους υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας κ. Ντίνα Σαμψούνη και ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς.

Σε σχετική του δήλωση ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής κ. Χρήστος Ροιλός τόνισε: “Επισκεφτήκαμε με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα τη Μύκονο και το Κέντρο Υγείας, που καλείται να καλύψει τις υγειονομικές ανάγκες ενός κορυφαίου τουριστικού προορισμού, ακριβώς στην καρδιά της τουριστικής σαιζόν.

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και να επιβεβαίωσουμε ότι το Κέντρο Υγείας αποτελεί ένα από τα καλύτερα στελεχωμένα, αλλά και εξοπλισμένα Κέντρα Υγείας σε όλη την Ελλάδα. Θα μου επιτρέψετε να συγχαρώ την Διοικήτρια του Κέντρου Υγείας κ. Ντίνα Σαμψούνη για το έργο και τη συνεργασία της, όπως και τη Δημοτική Αρχή της Μυκόνου για την διαχρονική και ουσιαστική στήριξη του Κέντρου Υγείας σε ότι χρειάζεται.

Πραγματικά στη Μύκονο η ουσιαστική συνεργασία Πολιτείας και Τοπικης Αυτοδιοίκησης έχει οδηγήσει στην παροχή ποιοτικών υγειονομικών υπηρεσιών για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού.”


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: