Συνεχίζει και «βυθίζεται» στο σκοτάδι η Μύκονος. Θερίζουν οι επιτήδειοι εγκληματίες σε οικίες και οχήματα. Πλήρης αδιαφορία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά (Φωτό+Βίντεο)

Η πραγματικότητα είναι μία. Όταν περιοχές «βυθίζονται» στο σκοτάδι διευκολύνουμε τους επιτήδειους εγκληματίες να κάνουν την δουλειά τους εύκολα και γρήγορα. Δεκάδες περιοχές της Μυκόνου βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι με τους Μυκονιάτες και τους Μόνιμους Κατοίκους να φοβούνται για έναν ακόμα δύσκολο χειμώνα για την περιουσία τους και την ίδια τους την ζωή.

Είναι γεγονός ότι πέρυσι τον χειμώνα η Τοπική Αστυνομία κατάφερε και συνέλαβε δεκάδες επιτήδειους οι οποίοι είχαν συγκροτήσει σπείρες και προχωρούσαν σε κλοπές και διαρρήξεις σε απομακρυσμένες περιοχές της Μυκόνου.

Αν και η Δημοτική Αρχή ανακοίνωσε ότι το νησί… «φωτίστηκε» μετά τα περίπου 2.000.000 ευρώ που κόστισε ο καινούργιος ηλεκτροφωτισμός η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ακόμα και η Φάμπρικα είναι βυθισμένη στα σκοτάδια.

Αλλά και άλλες περιοχές της Χώρας Μυκόνου όπου οι κάτοικοι προσπαθούν με τα δικά τους φώτα να περιορίσουν το σκοτάδι και τον κίνδυνο να αποτελέσουν στόχαστρο των επιτήδειων.

Τι συμβαίνει αυτή την περίοδο στην Μύκονο;

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκαν περίπου 6 κλοπές και διατηρείς σε οικίες και μαγαζιά στην Μύκονο με τους δράστες φυσικά να μην έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: