Θυμάσαι τη Τζούλια από το Power of love; Δες πώς είναι σήμερα 3η σεζόν Μύκονο – Ούτε η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα τη γνώριζε – Φωτογραφία

Η Τζούλια Καραγιάννη έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Reality αγάπης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Power of love.

Ένα αμφιλεγόμενο τηλεοπτικό προϊόν, της εταιρείας παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι, που γυρίστηκε σε στούντιο στην Κωνσταντινούπολη και είχε σαν στόχο οι συμμετέχοντες σε αυτό να βρουν τον έρωτα!

Η Τζούλια Καραγιάννη παρέμεινε από την πρώτη ημέρα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και ήρθε κοντά με δύο παίκτες. Με τον Μιχάλη από την Κρήτη και τον Ανδρέα από την Πάτρα!

Παρόλα αυτά καμία σχέση δεν κράτησε και έτσι η Τζούλια Καραγιάννη, αφού συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό και απέκτησε κάποιους followers στο instagram, στη συνέχεια ασχολήθηκε με υποδοχή και δημόσιες σχέσεις σε νυχτερινά κέντρα και κέντρα διασκέδασης στη Μύκονο και στο Ντουμπάι!

Πλέον είναι η τρίτη σεζόν που βγάζει στη Μύκονο, γνωρίζει πολύ κόσμο, τόσο από το νησί των ανέμων όσο και από το Ντουμπάι και δείχνει ιδιαίτερα ανανεωμένη και αλλαγμένη σε σχέση με την εικόνα που τη γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια στο Power of love.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της δες πώς είναι η Τζούλια Καραγιάννη σήμερα.

koolnews.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: