Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Θα απολογηθώ στη Δικαιοσύνη»

Ο «Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μίλησε για τις έρευνες που γίνονται σε βάρος του για απάτες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μετά τις έρευνες που γίνονται σε βάρος του. Συγκεκριμένα κατηγορείται για απάτες και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο ίδιος μίλησε στο mega και είπε:

«Στους μόνους που θα απολογηθώ είναι στη δικαιοσύνη, όταν με καλέσει, και στους ανθρώπους που έχουν βάλει έστω και ένα ευρώ. Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έρχονται εδώ και βοηθούν, και τον κόσμο που πίστευε και πιστεύει σε μένα. Είμαι στον “Άλλον Άνθρωπο” και είμαι εδώ και όποιος θέλει να έρθει να με βρει εδώ».

Οι Αρχές διενεργούν ερευνητικές ενέργειες σε τραπεζικούς λογαριασμούς, δωρεές και τη δραστηριότητα σε εταιρείες στοιχημάτων, με στόχο να ερευνήσουν πιθανά αδικήματα όπως το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και η συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις.

κωνσταντινοσ πολυχρονοπουλοσ, ο αλλος ανθρωποσ, τζογοσ

Ο δικηγόρος του κ. Αλεξανδρής, πρόσθεσε: «Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Και η μητέρα που στα 80 της καλείται να δίνει εξηγήσεις για εγκληματική οργάνωση».

«Το σπίτι της μάνας του από κάτω, πρέπει να είχε πάνω από 50 τενεκέδες λάδι»

Χθες ένας πρώην εθελοντής προχώρησε σε μια νέα καταγγελία, για τις χρεώσεις για κηδείες και μνημόσυνο αλλά και για τενεκέδες λάδι.

Συγκεκριμένα είπε: «Πολλά λεφτά ερχόντουσαν και από κόσμο που ερχόταν face to face, όποτε τον έβλεπα και ερχόταν μέσα στην κουζίνα, ήξερα ότι κάποιον περιμένει για να του δώσει χρήματα. Κάθε κηδεία που αναλάμβανε, μνημόσυνο και τέτοια, είναι από 100 ως 300 ευρώ.

Όσο καιρό ήμουν εκεί πέρα και βάζανε λεφτά στο κουτάκι, ήταν από 30 ευρώ, μέχρι 300 ευρώ και υπήρχε και άνθρωπος που δεν ήθελε να βάλει μέσα στο κουτάκι και φώναζε τον Κωνσταντίνο κατευθείαν να του δώσει κάποια χρήματα, τα οποία δεν ξέρω ποιο ποσό, αλλά σίγουρα θα ήταν ανεβασμένο το κασέ γιατί δεν θα τα έβαζε τα χρήματα μέσα στο κουτάκι

Εμείς λέγαμε “φέρτε πράγματα, φέρτε προϊόντα”. Μάλιστα με είχε ξεφτιλίσει σε μία γυναίκα: Εκείνη την ημέρα έλειπε και ήρθε μία γυναίκα και μου λέει “τι θέλεις να φτιάξουμε;”. Της είπα εγώ τι φαγητά μαγειρεύουμε και μου πρότεινε να φτιάξουμε ένα κριθαράκι με μοσχάρι και της λέω “ωραία, φέρε μου 8 κιλά μοσχάρι”. Μου όρμισαν ένας ξένος που έχει μέσα, Ρουμάνος, αυτός, η άλλη ξανθιά και η αδελφή του, ποιος θα προλάβει να τα πρωτοπάρει. Μπροστά στον κόσμο, τόσο θράσος. Το σπίτι της μάνας του από κάτω, πριν προλάβουν να το αδειάσουν εκεί πήγαινε όλα τα καλύτερα πράγματα, λάδια, πρέπει να είχε πάνω από 50 τενεκέδες λάδι».

ieidiseis.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!