Κύκλωμα εκβιαστών: Είχαν απλώσει «πλοκάμια» και στη Μύκονο – Στο μικροσκόπιο η «Νάνσυ»

Η «Νάνσυ» από το κύκλωμα εκβιαστών φαίνεται πως αναλάμβανε τον ρόλο του διαπραγματευτή. Πώς δρούσε.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει η 43χρονη «Νάνσυ» η οποία φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος εκβιαστών δημοτικών και διοικητικών υπαλλήλων που εκβίαζαν επιχειρηματίες στο κέντρο της Αθήνας.

Το πεδίο δραστηριοποίησής της, μάλιστα, ξεκινούσε από την Αθήνα και έφτανε στα νησιά του Αιγαίου, όπως η Μύκονος όπου ερχόταν σε επαφή με τους εργαζομένους του υπουργείου Πολιτισμού για να επεκτείνει την «επιχειρηματική» της δραστηριότητα.

Ένα από τα ερωτηματικά που καλούνται να απαντήσουν οι Αρχές είναι πώς η 43χρονη, από το 2009 που κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε υποθέσεις απάτης, κατάφερε να μπει παντού, από τον δήμο Αθηναίων, στο υπουργείο Πολιτισμού, σε άλλα υπουργεία και άλλες υπηρεσίες, την ώρα που δεν είχε καμία σχέση μαζί τους.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης τους και, συνεπώς, τον εκβιασμό των επιχειρηματιών, αρχικά λάμβαναν δράση οι υπάλληλοι του δήμου και στη συνέχεια, ερχόντουσαν οι ελεγκτικοί οργανισμοί του υπουργείου Υγείας.

Η «Νάνσυ» εμφανιζόταν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μετά τις αλλεπάλληλες «προειδοποιήσεις» που δέχονταν οι επιχειρηματίες από τα επίορκα μέλη του υπουργείου και του Δήμου, αναλάμβανε κυρίως τον ρόλο του διαπραγματευτή.

Μετά τις «διαπραγματεύσεις» με τους επιχειρηματίες, σειρά λάμβανε το κύκλωμα εκβιαστών και πιο συγκεκριμένα συγγενικό μέλος της «εγκεφάλου», το οποίο έπαιρνε τις εισπράξεις.

Δείτε το ρεπορτάζ στο reader.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!